24 Ekim 2012 Çarşamba

Şampiyonlar Ligi Çarşamba Tahminleri

526- Zenit - Anderlecht: Şampiyonlar Ligine iki ekipte istediği gibi başlayamadı. Özellikle Zenit harcadığı paraların karşılığını alabilmiş değil Avrupa sahnesinde. Anderlecht grubun en zayıf takımı. Zenit'in mutlaka kazanması gereken bir maç. Kadro kalitesi ve ev sahibi olmanın avantajıyla Zenit'in kazanacağını düşünüyorum. Risk severler için handikaplı Zenit galibiyeti tavsiye edilir(TAHMİN: 1).

530- Ajax - M.City: Kadro kalitesi olarak City maçın favorisi görünsede ev sahibi Ajax'ın kolay teslim olmayacağı kanaatindeyim. İki takımada puan ve puanlar lazım bu yüzden açık futbol oynayacaklar. Karşılıklı gol ve goller bekliyorum(TAHMİN: KG var).

531- Arsenal - Schalke: Zor bir maç gibi görünüyor öyle de olacak büyük ihtimal. Ama bu maç için tercihimi 1 seçeneğinden yana kullanmak istiyorum. Arsenal Avrupa maçlarında daha başka oynuyor Schalke kolay takım değil ama Arsene Wenger tecrübesiyle liderlik koltuğunda yalnız kalacaklar diye düşünüyorum(TAHMİN: 1).

532- D.Zagreb - PSG: Ev sahibi için olmazsa olmaz maçı gol bile atamadıkları Şampiyonlar Liginde bir an önce puan ya da puanlarla tanışmak istiyorlar. Ama PSG hem oyun hem kadro kalitesi bakımından rakibine oranla daha iyi durumda sürpriz beklemediğim bir maç(TAHMİN: 2).

533-Dortmund - R.Madrid: Bu sene bir türlü istediğim Real Madrid futbolunu göremesemde bu maçın mutlak favorisi Real Madrid diyorum. Ama bir sürpriz çıkma ihtimali de yok değil. Dortmund fena top oynamıyor, iki tarafında açık oynayacağını düşünerek ben tercihimi üst seçeneğinden yana kullanıyorum(TAHMİN: Üst).

534- Malaga - Milan: Haftanın enteresan maçlarından biri. Milan bu sene herkesi şaşırtıyor ama bu çok normal eski gücünde olan Milan yok karşımızda. Malaga mütevazi bir kadro ile grubunda 2 de 2 yaparak büyük sükse yaptı. Bu maçı da almak isteyecekler ama Milan'da kolay kolay teslim olmayacaktır. Çok gol beklemediğim bir karşılaşma(TAHMİN: Alt).

535- Montpellier - Olympiakos: Ev sahibi geçen sezon inanılmaz bir performans göstererek ligde şampiyon olup Şampiyonlar Ligine katıldı. Olympiakos Yunan Liginde iyi gitse de Avrupa sahnesinde bir varlık gösteremediler. İki ekibinde gol atmakta zorlanacağı bir maç gibi görünüyor(TAHMİN: Alt).

536- Porto - D.Kiev: Geçen sezon Falcao'yu satan Porto bu sezonda Hulk'u satarak iki önemli oyuncusunu kaybetmiş olsa da bir futbolcu fabrikası olduğunu unutmamak lazım gönderilen herkesin yerini doldurmayı biliyorlar. Ukrayna ekibi ise sürekli bir çizgisi olan o çizginin ne altına inen ne üstüne çıkan bir takım. Ev sahibi kazanacaktır(TAHMİN: 1).

Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder