23 Ekim 2012 Salı

Şampiyonlar Ligi Salı Tahminleri

401- S.Moskova - Benfica: Ev sahibi sezon başındaki performansından biraz uzaklaştı. Çok gol yemeye başladılar ve sürekli kayıp veriyorlar. Benfica rakibine oranla çok daha formda ama bu maç özellikle Moskova ekibi için ölüm kalım maçı. Bu maç için en iyi tahmin 0 olacaktır ama işi garantiye almak isteyenler iki ekipten birinin tercihini de 0'ın yanına ekleyebilirler. Ben tercihimi ev sahibinden yana kullanıyorum(TAHMİN:10ç)

439- Barcelona - Celtic(h:2): İddaa'nın en sevmediğim yönlerinden biri bazı maçları çantada keklik görüp, Celtic gibi köklü takımlara mahalle takımı muamelesi yapıp handikap açması. Bence Şampiyonlar Ligi mücadelelerinde asla yapılmaması gerekir ki bu takım Celtic olunca... Ben bu maça girmenizi tavsiye etmiyorum. Hem Avrupa kupası maçı olması hemde Barcelona'dan sonra grubun en formda takımı Celtic olması maçın riskini arttırıyor(TAHMİN: Uzak durun).

440- Bate B. - Valencia: Bate B.Münih ve Lille takımlarını 3-1'lik skorla devirerek Şampiyonlar Liginin en büyük sürprizlerinden birine imza attı. Valencia ise 2 maçta 1 galibiyet, 1 mağlubiyet aldı. Kadro kalitesinden dolayı Valencia'nın gol atmakta zorlanacağını düşünmüyorum. Bate'de 2 maçta 6 gol atarak hücum yollarında ki becerisini ortaya koydu. Mantıklı seçim gol var olacaktır(TAHMİN: KG var).

441- Galatasaray - Cluj: Ev sahibi Avrupa maçlarına istediği gibi başlayamadı. Manchester deplasmanında göze hoş gelen futbola rağmen gelen mağlubiyet ve Braga karşısında vasat futbol grubun dibine itti Galatasaray'ı. Cluj grubun zayıf takımı olsa da Romen futbol ekolü ile her an sürpriz yapabilecek bir takım. Ama ben Fatih Terim tecrübesiyle Galatasaray için olmazsa olmaz bu galibiyeti bu akşam alacaklar diye düşünüyorum(TAHMİN: 1).

442-Lille - B.Münih: Ev sahibi iki de sıfır çekerek çok kötü bir başlangıç yaptılar. Münih'te evinde Valencia galibiyetinden sonra Bate deplasmanından 0 puanla dönerek büyük bir sürprize imza attılar. İki takımda mutlak 3 puana ihtiyaçları var. Münih'e verilen oran çok az Lille'in de kazanma şansı bana göre pek yok bu maçta iki tarafta açık futbol oynayacağından üst seçeneği makul duruyor(TAHMİN: Üst).

443- M.United - Braga: Ev sahibi grubun tartışmasız favorisi. İlk iki maçını kazanarak rakiplerine bunu hissettirdiler zaten. Braga Galatasaray karşısında iyi futbol oynadı ama Galatasaray'ın da yardımları oldu bu futbolu oynamalarına. Old Trafford'da bence şansları yok. Rahat bir ev sahibi galibiyeti bekliyorum(TAHMİN: H1).

444- Nordsjaelland - Juventus: Juventus yavaş yavaş efsaneyi geri döndürmeye başlıyor geçen sezon namağlup Seri A'yı şampiyon tamamladılar ve bu sene de henüz mağlup olmadılar. Nordsjaelland ise Danimarka Liginde bu sezon en formda takımlardan bir tanesi ama Avrupa tecrübelerinin olmaması bu formları Şampiyonlar Ligine yansımıyor bu maçta da işleri çok zor. Juve farklı kazanabilir(TAHMİN: H2).

445- S. Donetsk - Chelsea: Sonucundan en çok korktuğum karşılaşma. Kimin kazanacağını kestirmek gerçekten zor. Chelsea kadro yapısı olarak çok güçlü ama Shaktar iyi top oynuyor ve ev sahibi olmaları büyük avantaj. İki takımda kolay gol atan takımlar gol var seçeneği cazip(TAHMİN: KG var).

             BENİM KUPONUM

Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder