19 Ekim 2012 Cuma

Süper Lig ve PTT 1.Lig Tahminleri

211- Orduspor - Elazığspor: Geçen haftalar sonunda ligin en formda takımı Orduspor, milli maç arasında teknik direktör değişikliğine giden Elazığspor'a karşı favori görünüyor. Elazığspor mutlaka bir toparlanma sürecine girecektir ama bu maç evinde yenilgi yüzü görmemiş formda Orduspor maçı değil. Haftanın bankolarından (TAHMİN: 1).

301-Bursaspor - Fenerbahçe: Hafta içinde ki gelişmeleri öğrenmeden önce bu maçı asla kuponlara tavsiye etmezdim ama önce Bursaspor'un seyircisiz oynama cezasının kalkması, ardından da Fenerbahçe'nin 6 önemli eksikle(M.Topuz, M.Topal, Meireles, Orhan, Gökhan,Yobo) Bursa'ya gitmesi Fenerbahçe'nin kazanma ihtimalini zorlaştırdı. Bursaspor yenilmez.( TAHMİN: 10 Çifte şans).

428- Kasımpaşa - Mersin İ.Y.: Teknik direktörlüğe Shota'yı getiren Kasımpaşa yeni bir yapılanma sürecine girecek olsada kadro kalitesi ve seyirci avantajını değerlendirip rakibini yenecektir. Ev sahibine verilen oran denenmeye değer. (TAHMİN: 1).

468- Beşitaş - Trabzonspor: Haftanın derbi mücadelesinde Beşiktaş ve Trabzonspor karşı karşıya geliyor. Beşiktaş Quaresma sorunu, maddi sorunlar derken mütevazi bir kadro ile Fenerbahçe karşısında kayıpları oynayarak ligi sıkıntılı geçireceğinin sinyallerini verdi. Trabzonspor ise rakibinden fazla birşey koyamıyor sahaya. Kimin kazanacağını kestirmek zor ama gollü geçmesi mümkün bir karşılaşma. İki tarafında gol atacağını düşünüyorum. (TAHMİN: KG var).

469 - A.Demirspor - Manisaspor: Bu haftaki diğer bir güvendiğim takım ise Adana Demirspor. Son iki haftada aldığı sonuçlarla yavaş yavaş form tutmaya başlayan Demirspor rakibi en az kendi kadar güçlü olsa da taraftarının önünde galip gelecektir. Garanticiler beraberliğide ekleyip çifte şans oynayabilirler. (TAHMİN: 10 Çifte şans) .

518- Göztepe - Adanaspor: Bir diğer Adana takımı Adanaspor son haftalarda biraz sendelesede belli bir kapasitesi olduğunu gösterdi. Ev sahibi ise ligin dibine demirleyecek gibi görünüyor. Teknik direktörlerini gönderdiler, Raşit Çetiner'le anlaşmak üzereler ama şuana kadar imzalar atılmış değil. Sürprizciler direk Adana galibiyeti deneyebilirler ama ben garantiden yanayım.(TAHMİN: 02 Çift şans).

183- 1461 Trabzon - A.Gücü: Ev sahibi herkesi şaşırtara sezona çok formda başladı. Rakipleri Ankaragücü kan kaybetmeye devam ediyor. Deplasmanlarda hiçbir varlık gösteremeyen Ankaragücü'nün bu maçtada mağlup olacağını düşünüyorum.(TAHMİN: 1).


Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder