26 Aralık 2012 Çarşamba

Basketbol ve Futbol İddaa Tahminleri

     Yukarıda yazmış olduğum maçların hepsinin minimum bahis sayısı 3'tür. Dileyenler bir maç çıkartıp yatıracakları miktarı arttırabilirler.

     Khimki; gerçekten iyi bir takım özellikle kendi sahalarında kalitelerini gösterebiliyorlar. Deplasmanda olsalarda Beşiktaş'a üstünlük kurabilecek güçteler. Maç sonu handikapını aşarlar mı tartışılır ama ilk yarı handikapı denemeye değer diye düşünüyorum. Fenerbahçe - Galatasaray; maçı kısır geçeceğini düşündüğüm bir maç. Ev sahibi kazanır bahsi handikaptan dolayı biraz riskli, alt seçeneği cazip. Maccabi Tel Aviv Euroleague'de ekol olmuş bir takım aynı şekilde Siena'da ölye ama ev sahibi eski formundan çok uzak Piangiani ve iskeleti oluşturan bazı oyuncuların ayrılması güçlerini azalttı. Maccabi'nin kazanması muhtemel. Malaga - Bamberg; mücadelesi de kısır geçeceğini düşündüğüm bir maç, özellikle Bamberg'in skora katkı yapabileceğini düşünmüyorum. Alt tercihi cazip olacaktır.

     Basketbol kuponumuzda da 3 maç oynamak mümkün olmasına rağmen oranı yükseltmek adına bir maç eklemek istedim. Dileyenler mantıklarına yatmayan bir maçı çıkartıp kuponu oynayabilirler. Herkese bol şans dilerim...
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder