26 Aralık 2012 Çarşamba

Mrkela ve Causic Eskişehirspor'da..

Foto: dorian_grayES
     İlk yarının başarılı takımlarından Eskişehirspor, kadrosuna 2 önemli takviye yaptı. Kırmızı-Siyahlılar, Sırbistan'ın FK Rad takımında forma giyen Goran Causic ve Anrej Mrkela ile ön protokol imzaladı. Causic 1 milyon Euro satın alma opsiyonuyla 4,5 yıllığına kiralanırken, Mrkela 100 bin Euro satın alma opsiyonlu 6 aylık kiralandı...

     Yeni transferlerden Goran Causic 1992 doğumlu ve gelecek vadeden yetenekli bir isim. Orta sahanın ortasında oynayan Causic, Sırbistan U21 takımında da oynuyor. Bu sezon 15 maçta 2 gol 2 asist yapan oyuncu orta sahada tekniğiyle dikkat geçen bir oyuncu. Defansif yönünü de geliştirebilirse ligimizde fark yaratabilecek yeteneğe sahip. Andrej Mrkela, daha önce Beşiktaş forması giyen Mitar Mrkela'nın oğlu. Orta sahanın sağında oynayan 1992 doğumlu genç oyuncu babası gibi sürati ve kanat bindirmeleriyle tanınıyor.

    Her iki oyuncu da genç ve yetenekli isimler. Ersun Yanal'ı bu tercihlerinden dolayı tebrik etmek gerek. Özellikle Causic'ten çok ümitliyim. Ülkemize uyum sağlayıp ve ligimizde oynanan sert futbola ayak uydurabilirse lige damga vurabilecek potansiyelde..
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder