30 Ocak 2013 Çarşamba

Günün Transferleri (30 Ocak)

TRANSFERLER HABERLERİ
Fenerbahçe: Belhanda transferinin gerçekleşmediğini resmi siteden açıkladı.
Orduspor: İspanya'nın Granada takımında forma giyen 1990 doğumlu sol kanat oyuncusu Jaime Romero ile anlaştı. Transferi Orduspor Başkanı Nedim Türkmen de doğruladı.
Adanaspor: Kaleci Tolgahan Acar takımdan ayrıldığını açıkladı.
Bandırmaspor: Karşıyaka'dan orta saha oyuncusu Gökhan Artun'la 2,5 yıllık, defans oyuncusu Ufuk Arslan'la 1,5 yıllık ve Çorumspor'dan orta saha oyuncusu Ali Koçak'la 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.
Kartalspor: Özcan Kızıltan'ın yerine teknik direktörlüğe Osman Özdemir getirildi.
Bingöl Belediyespor: Sivas 4 Eylül Belediyespor'dan Eren Yakut ile anlaştı.
Isparta Emrespor: Siirtspor'dan Metin Kanar'ı transfer etti.
Orduspor: SC Pfullendorf forması giyen genç stoper Yasin Kocatepe ile anlaştı.
Queens Park Rangers: Anzhi Makhachkala'dan Kongolu stoper Christopher Samba'yı 10 Milyon £ karşılığında transfer etti.
Orduspor: Akhisar Belediyespor'dan Anıl Taşdemir ile 2,5 yıllığına anlaştı. Akhisar ile sözleşmesini fesheden Anıl'ın yarın Orduspor'la sözleşme imzalaması bekleniyor.
Boluspor: Orduspor'un Fransız oyuncusu Wilfried Dalmat'yı sezon sonuna kadar kiraladı.
Denizlispor: Gün içinde Körfez FK'dan ayrılan Onur Alkan ile anlaştı.
Kasımpaşa: Gaziantespor'dan Serdar Kurtuluş'la 2.5 yıllığına anlaştı. Kasımpaşa, Serdar için 1 milyon € bonservis ödeyecek, ayrıca oyuncu 900 bin TL alacağından vazgeçti.
Fenerbahçe: İstanbul BŞB'den Pierre Webo'yla görüşmelere başladığını KAP'a bildirdi. NTV Spor'un haberine göre Webo için 3 milyon € bonservis bedeli ödenecek ve 2,5 yıllık sözleşme imzalanacak.
Orduspor: Dinamo Kiev'den Ayila Yussuf'u sezon sonuna kadar kiraladıklarını açıkladı.
Mersin İdman Yurdu: Birçok takımın peşinde olduğu Adana Demirsporlu Raheem Lawal ile 3,5 yıllığına anlaştı. Lawal, Perşembe günü Mersin'e gelerek sözleşme imzalayacak. 
Beşiktaş: Almanya 3.Lig takımı SV Babelsberg, Besiktaş'tan Burak Kaplan'ı kiraladı.
Körfez FK: Onur Alkan'la sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.
Fenerbahçe: Emre Belözoğlu ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
Karşıyaka: Tavşanlı Linyitspor'un sol beki Osman Fırat'la anlaştı.
Austria Wien: Monaco'nun 1990 doğumlu Fas asıllı forvet oyuncusu Nacer Barazite'yi satış opsiyonuyla beraber sezon sonuna kadar kiraladı.
Şanlıurfaspor: Göztepe'den Hamza Gezmiş ve Eskişehirspor'dan Mikail Albayrak'la anlaştı.
Trabzonspor: Tolunay Kafkas, Sercan Kaya ve Eren Albayrak için resmi KAP bildirimini yaptı. Tolunay Kafkas'la 3,5 yıllık sözleşme imzalandığını ve bu sezon 600 $, sonraki sezonlar yıllık 1 milyon 200 bin $ alacağı açıklanırken Çaykur Rizespor'a verilen Sercan Kaya ve Eren Albayrak için toplam 4 milyon 206 bin TL fesih bedeli alındığı açıklandı.
Denizli Belediyespor: Denizlispor'dan Muhammet Bulut ve Turgay Kaçar'la anlaştı.

TRANSFER DEDİKODULARI 
Fenerbahçe: NTV Spor, Fenerbahçe'nin Belhanda transferinden vazgeçtiğini açıkladı.
Fenerbahçe: TRT Spor, Fenerbahçe'nin Montpellier ile Younes Belhanda'nın transferi için kesin anlaşmaya vardığını yazdı.
Konyaspor: Forvet arayışlarını sürdüren Konyaspor, Bulgaristan Ligi'nde oynayan Hollandalı Sjoerd Ars ve Kamerunlu Christian Pouga'yı bu akşam Konya'ya getiriyor.
İstanbul BŞB: Trabzonspor'la Robert Vittek için anlaştıkları iddiaları var. Vittek transferi Webo'nun Fenerbahçe'ye gitmesi ihtimalini de güçlendirmiş olacak.
Fenerbahçe: İstanbul BŞB Başkanı Çağatay Kalkancı, Webo transferi için "Görüşmelerimiz başladı. Artık iş Fenerbahçe'de bitiyor. Henüz para konuşmadık; ama bir transfer müzakeresi içerisindeyiz." şeklinde açıklamada bulundu.
Trabzonspor: Sporting Lizbon, gözden çıkarılan Paulo Henrique'yi transfer etmek istiyor.
Fenerbahçe: Forvet için arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin İBB'nin golcüsü Pierre Webo'yla anlaştığı, kulübüne de bu transfer için 4 milyon € ödeyeceği konuşuluyor.

KAYNAKLAR: Alt Ligler, Devrim Çetin, Uzun Paslar, Oğuzhan Sofracı, Ertan Süzgün, Eurobasket, Sportando, NTV Spor, Maçkolik, SporX, Tribün Dergi, Radyo Spor, Ömer Gülhan, Göksel Uzunoğlu, Trend Basket, Basket Faul, Yerel Futbol
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

1 yorum: