8 Şubat 2013 Cuma

Amatör'de "Organize İşler"..

    Eskişehir 1.Amatör Lig B grubunda sezon tamamlanırken son haftada ilginç bir maç oynandı. Ligde Beylikovaspor ile Muttalipspor son haftaya girilirken 2. Amatör'e düşmeme mücadelesi veriyorlardı. Son hafta Beylikovaspor şampiyon Kurtuluşspor'a 4-1 mağlup olurken; Muttalipspor ise Kaymazspor deplasmanına gitti.
     Evet buraya kadar herşey normal ama film buradan sonra başlıyor. Ev sahibi Kaymazspor lisansları evde unutunca (!) maç oynanmıyor ve ligde kalma mücadelesi veren Muttalipspor hükmen 3-0 kazanıyor. İşin can alıcı noktası ise bu sonuçla Beylikovaspor küme düşerken Muttalipspor'un ligde kalması.
     Hiçbir maçta lisanslarını yanına almayı unutmayan niye bu maçta unutuyor. Kaldı ki Kaymazspor bu maçta ev sahibi takım konumunda, yani istese kısa süre içinde lisanslar bulunup getirilebilirdi bence. Şimdi sorulması gereken soru şu; TFF bu konuda nasıl bir yaptırım uygulayacak ya da uygulayacak mı?
     Gerçi şike amatöre kadar indiyse çok fazla konuşmaya da gerek yok. Adı üstünde "amatör" yani zevk için yapılan bir spor ama burada bile bunlar dönüyorsa gerisini siz hesap edin..
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder