16 Mart 2013 Cumartesi

29. Hafta Serie A Tahminleri

Catania - Udinese: Evinde son derece başarılı Catania, puan sıralamasında hemen arkasında yer alan Udinese ile karşılaşıyor. Catania iki haftadır galibiyete hasret. Ligi daha üst sıralarda bitirmek için kazanmaya ihtiyaçları var. Rakip zorlu bu yüzden oran düşükte olsa garanti oynamakta fayda var. Ev sahibi kaybetmez.
(Tahmin: 10 Çifte Şans)

Bologna - Juventus: Napoli'nin geçen hafta kaybetmesiyle şampiyonluk yolunda yalnız kalan Juventus artık çok rahat. Stressiz maçlar oynayacak kalan haftalarda. Bologna'nın da bir hedefi yok onlar prestij açısında Juve'den puan yada puanlar almak isteyecekler. İki tarafında gol atacağını düşünüyorum.
(Tahmin: KG Var)

Siena - Cagliari: Ev sahibi geçen hafta kazanarak ligde kalma umutlarını arttırdı. Cagliari düşme konusunda biraz rahat konumda ama yenilmeleri stres yaratabilir. Evinde iyi bir seri yakalayan Siena'nın serisini Atalanta bozmuştu. Ben bu maçta Siena'nın kazanacağını düşünüyorum. Alternatif seçeneğim karşılıklı gol.
(Tahmin: 1)

Fiorentina - Genoa: Ev sahibi geçen hafta Lazio deplasmanında kazandı. İçeride etkili olan bir takım. Düşme tehlikesini iliklerine kadar hisseden Genoa ise Fiorentina'ya gücü yeter mi bilinmez. 1.30'luk oran hiç fena değil hatta handikap olmaması için bir neden göremiyorum.
(Tahmin: 1)

Milan - Palermo: Konuk ekip ne yaparsa yapsın istediği sonuçları alamıyor. Oynadıkları futbolda umut vermiyor. Milan hafta içi Barça karşısında adeta bozguna uğradı. Bu maçı kazanarak moral kazanmak isteyeceklerdir. Oranı azda olsa garanti seçenek ev sahibi kazanır.
(Tahmin: 1)

Napoli - Atalanta: Bu maça tahmin yapmak gerçekten zor. Napoli artık herkese puan kaybedebilecek duruma geldi. Atalanta iddiası olmayan takımlardan. Çok gollü geçecek bir karşılaşma olmayacaktır. Uzak durmakta fayda var ama illa bu maçı oynamak isteyenler için tavsiyem alt.
(Tahmin: Alt)

Pescara - Chievo: Konuk ekip bu maçı kaybederse tehlike çanlarını uzaktan da olsa duymaya başlayacak. Pescara ise artık son kozlarını oynuyor. Mutlaka kazanmaları gerek. Kolay maç olmayacak Chievo'nun kontrollü oyunuyla ilk yarının 0 bitme ihtimalini yüksek görüyorum.
(Tahmin: İY:0)

Roma - Parma: Avrupa kupalarına katılmak için Roma'nın galibiyetten başka şansı yok. Bu yarıştan geri kaldılar ve puanlara ihtiyaçları var. Parma ise haftalardır süren düşüşüne geçen hafta Torino karşısında son verdi. Ben bu maçta kazanmaya daha çok ihtiyacı olan Roma'nın saha ve seyirci avantajıyla galip geleceğini düşünüyorum.
(Tahmin: 1)

Sampdoria - Inter: Konuk Inter hafta içi dramatik bir şekilde Avrupa Ligine veda etti. Şimdi lige ağırlık vermeleri gerek. Ev sahibinin ise bir iddiası yok. Inter kazanmak için herşeyi yapacaktır ama ligin zor deplasmanlarından birindeler. Bu maçta gol bahislerine yönelmek daha doğru olacaktır.
(Tahmin: 2-3 Gol)

Torino - Lazio: Geçtiğimiz haftanın iki mağlup takımı karşı karşıya. Torino kaybederse tehlike çanları çalabilir. Lazio kaybederse Avrupa kupaları sınırı dışına çıkabilir. İki takımda da öncelikli hedef kaybetmemek olacak. Kontrollü oyun ve ilk yarı beraberlik kokan bir maç.
(Tahmin: İY:0)

             SERIE A KUPONUM
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder