15 Mart 2013 Cuma

PTT 1. Lig Maçlardan Önce..

     PTT 1. Lig'de her hafta olduğu gibi bu hafta da güzel maçlar olacak. Son haftalar yaklaştıkça hem ligin altında hem de üstünde rekabet iyice kızışıyor. Biz de bu maçlar öncesi takımlarda son durumu anlatalım istedik.

Boluspor - Kayseri Erciyesspor Cumartesi Saat 14.00

Geçen hafta Konya deplasmanında çok değerli bir 3 puan alan Boluspor evinde lideri ağırlıyor. İlk 6 hedefi olan  Boluspor'da  Cihan Yılmaz sakat. Barbaros Bahadır Barut ve Serdar Kulbilge ise cezaları sebebiyle forma şansı giyemeyecek.

Lider Kayseri Erciyesspor ise şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Geçen hafta kendi evinde Samsunspor'dan 3 puan alan Kayseri ekibi bu haftada Bolu deplasmanından 3 puan almak istiyor. Kayseri Erciyesspor'da Hüseyin Yoğurtçu'nun sakatlığı devam ederken cezalı oyuncu bulunmuyor.

Bolu'da maç saati hava sıcaklığı 10 derece olacak ve  yağmurlu bir hava bekleniliyor. Maçın hakemi ise Mustafa Öğretmenoğlu.

Çaykur Rizespor - Torku Konyaspor Cumartesi Saat 19.00

Geçen hafta Denizli deplasmanında beklenmeyen bir mağlubiyet alan Rizespor,bu hafta mutlak 3 puanlık bir maça çıkıyor. İlk 2 iddiasını sürdüren Rize ekibinin maçından önce Kayseri Erciyesspor'un maçının oynanması oyuncuları ne şekilde motive edecek merak konusu. Rizespor'da Hakan Hacıbektaşoğlu sakat iken, Sezer Özmen'in durumu maç saatinde belli olacak. Mesut Yılmaz ise cezalı.

Konyaspor ise geçen hafta Boluspor'a karşı beklenilmeyen bir mağlubiyet aldı. İlk 6 hedefi için çok önemli bir maça çıkacak olan Konya ekibinde Ali Dere, Şenol Akın, Semih Aydilek, Deniz Öksüz gibi isimler sakat, Erdinç Yavuz cezalı.

Rize'de maç saati havanın 20 derece  ve bulutlu olması bekleniliyor. Maçın hakemi Halis Özkahya.

Gaziantep BŞB - MKE Ankaragücü Pazar Saat 13.00

Geçen hafta Şanlıurfaspor'dan 3 puan alarak moral bulan Gaziantep ekibi ilk 6 ya girmek istyen diğer takımlardan biri. Ev sahibi ekipte sakat ve ya cezalı isim bulunmuyor.

Geçen hafta kendi evinde 1461 Trabzonspor'dan 3 puan alarak müthiş bir mutluluk yaşayan Ankara ekibi ligde kalmak için mücadelesine devam ediyor. Maddi anlamda zor günler geçiren Ankara ekibinde sakat oyuncu bulunmazken, Enes Kubat cezalı.

Antep'de hava sıcaklığı 12 derece olurken,Yağmur ihtimali bulunuyor.Maçın hakemi Çağatay Şahan.

1461 Trabzonspor - Bucaspor Pazar Saat 13.00

Geçen hafta Ankaragücü'ne şok bir şekilde maç veren Trabzon ekibi, bu hafta Bucaspor'u yenerek hatasını telafi ettirmek istiyor. 4. sırada bulunan Trabzon ekibinde Emrullah Kokoç'un oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olurken Fatih Öztürk ve Göksu Alhas cezalı.

Kartalspor deplasmanından 3 puan alan Bucaspor play off potasına girdi geçen hafta. Üst sıralara tırmanmak isteyen Bucaspor'da Zafer Çevik'in durumu net değilken, cezalı oyuncu bulunmuyor.

İki takımında play off hattının içinde olmasından dolayı maç büyük bir önem arz ediyor.

Trabzon'da hava sıcaklığı 13 derece olacakken, yağmur bekleniliyor. Maçın hakemi İlker Meral.

TKİ Linyitspor - Manisaspor Pazar Saat 13.00

Karşıyaka deplasmanından beraberlikle ayrılan Tavşanlı ekibi evinde Manisaspor'u ağırlıyor. Küme düşme potasının içinde bulunan Linyitspor potadan kurtulmak için acil puan almak zorunda.Tavşanlı Linyitspor'da eksik oyuncu yok.

Geçen hafta evinde Adana Demirspor'u farklı geçen Manisaspor ilk 2 için savaşmaya devam ediyor. Manisaspor'da Benjamin Fuchs cezalı durumda.

Kütahya'da hava sıcaklığı 3 derece olması beklenirken, kar yağışı ihtimali de var. Maçın hakemi Mustafa İlker Coşkun.

Denizlispor - Kartalspor Pazar Saat 15.00

İki hafta öncesine kadar küme düşme korkusu yaşayan Denizlispor son 3 haftada aldığı 7 puanla birden kendini play off hattına yakın buldu. Geçen hafta evinde ligin güçlü ekibi Rizespor'u yenen Denizli ekibi play-off hattına girmek istiyor. Denizli ekibinde eksik yok.

Geçen hafta kendi sahasında Bucaspor'a mağlup olan Kartal ekibinin acil puan ve ya puanlara ihtiyacı var. Ligde kalma çabası veren Kartalspor küme düşme potasında bulunmasa da sınırda, bu durum da Kartalspor'u tedirgin ediyor. Kartalspor'da Uğur Akdemir, Onur Nasuhoğulları sakat, Haydar Yılmaz cezalı.

Denizli'de hava sıcaklığı 7 derece olurken, yağmur ihtimali de bulunuyor. Maçın hakemi Mürvet Sezer.

Adana Demirspor - Şanlıurfaspor Pazar Saat 19.00

İlk devredeki çıkışını 2. devre sürdüremeyen Adana Demirspor'da hedef mutlak galibiyet. 2. devre en az puan toplayan takım konumundaki Adana ekibinde Yusuf Kurtuluş ve Hüseyin Cimşir'in durumu maç saatinde belli olacak, Guy Roger cezalı.

Geçtiğimiz haftalarda teknik direktör değişikliğine giden Şanlıurfaspor'da işler yolunda gitmiyor. Bir türlü istikrar yakalayamayan Urfa ekibinde bu hafta taraftarlar tesiste futbolculara sitemde bulundu. En azından play-off isteyen Urfa ekibinde de hedef galibiyet. Şanlıurfaspor'da Teteh Bangura cezalı.

Adana 'da hava sıcaklığı 16 derece olması beklenirken, yağmur ihtimali de yüksek. Maçın hakemi Deniz Ateş Bitnel.

Göztepe - Karşıyaka Pazar Saat 19.00

Ev sahibi Göztepe ligde zor günler geçiriyor. Küme düşme hattından kurtulmak isteyen Göztepe'de Halil Akbunar, Pestana ve Kazım Sarı'nın sakatlıkları bulunuyor.

Play-off hedefi güden Karşıyaka'da da hedef  3 puan. Karşıyaka'da Ersin Veli sakat, Tayfun Cora ve Emre Toraman cezalı.

İzmir derbisi otoritelerce haftanın maçı olarak gösterildiği için bizim de en çok dikkatimizi çeken maç olacak.

İzmir'de maç günü hava sıcaklığı 14 derece. Havanın açık olması bekleniliyor. Maçın hakemi Hüseyin Sabancı.

Samsunspor-Adanaspor Pazartesi Saat 19.00

Geçen hafta lidere mağlup olan Samsunspor küme düşme hattından uzaklaşmak istiyor. Samsunspor'da Ozan Özkan sakat iken, Abdülkadir Özgen cezalı.

Play-off hattının içinde bulunan Adanaspor da üst sıralara tırmanmak için maça çıkıyor. Geçen hafta Göztepe'ye karşı alınan galibiyet oyuncuları motive etti. Adanaspor'da ise Talha Mayhoş ve Ali Zorlu sakat, cezalı oyuncu bulunmuyor.

Samsun'da maç günü sıcaklığı 6 derece iken yağmur ihtimali de bulunuyor. Maçın hakemi Abdullah Yılmaz.

     Ligin alt sıralarını ve üst sıralarını karıştıracak çok önemli maçlar var bu hafta. Size maçlar ile ilgili kısa bilgiler vermek istedim. Şimdiden herkese iyi seyirler.

Hüseyin KARABACAK
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder