16 Mart 2013 Cumartesi

Mersin İdman Yurdu'nda 5 kadro dışı..

     Mersin İdman Yurdu'nda, bugünkü İstanbul BŞB mağlubiyetinden sonra 5 futbolcu kadro dışı bırakıldı. Hakan Kutlu'nun yönetime sunduğu rapor doğrultusunda Hakan Bayraktar, Mustafa Keçeli, Yattara, Ömer Aysan ve Yenal Tuncer kadro dışı bırakıldı. Ayrıca Spor33'ün haberine göre Bursaspor'dan kiralanan Ozan İpek'in de kadro dışı bırakılması da gündemde, son kararı yönetim kurulu verecek.

     Mersin İdman Yurdu'nun ligde kalma umutları iyice azaldığına göre artık önümüzdeki sezonun planlarının yapılması gerek. Yattara kronik sakatlıkları yüzünden sezon başından beri hemen hemen takıma hiç katkı sağlayamadı, burzamana kadar beklenmesi bile yanlış devre arasında gönderilebilirdi. Faturanın birilerine kesilmesi doğal, seçilen isimler teknik heyetin tasarrufudur birşey diyemem ama sakat olduğu için haftalardır oynamayan Ömer Aysan'ın kadro dışı bırakılmasına pek anlam veremedim açıkçası. Mersin için hayırlısı olsun diyelim.

Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

2 yorum:

  1. Abi Ömer Aysan da sakat ve o eski Ömer değil.Ondan dolayı kadro dışı doğru karar.Geçenlerde futbolcuların para krizinde başı çekenler Hakan Bayraktar,Yattara ve Ömer'di.Biraz da ona bağlıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. para mevzunu bilmiyorum o ayrı mevzu ama sakat olduğu için kadro dışı bırakmak ne kadar mantıklı tartışılır. sakat adamın başarısızlıkta pay sahibi olması mümkün değil. ayrıca adam zaten oynayamıyor kadroda değil, kadrodışı bıraksan ne olacak :) ha sezon sonu gönderilecekler listesine yazmak mantıklı ona katılırım.

      Sil