21 Nisan 2013 Pazar

Serie A'da Kazanacak 3 Takım

JUVENTUS - MILAN

• Juventus ligde oynadığı son 7 karşılaşmada yenilmedi.
• Juventus evinde oynadığı son 6 karşılaşmada yenilmedi.
• Milan ligin ikinci yarısında oynadığı karşılaşmalarda hiç yenilmedi.
• Milan ligde ki son iki maçında da berabere kaldı.

Juventus büyük ihtimalle şampiyon olacak gibi görünüyor. Bu lige fazla geldiğini bir çok maçta gösterdi. Milan ise ligin ikinci yarısında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekiyor. Henüz ikinci yarıda mağlup olmadılar ve üst sıralara tırmandılar. Fakat bu başarının bir numaralı mimarı Balotelli'nin bu maçta oynamayacağını belirtmekte fayda var. Balotelli'nin dışında Flamini ve De Jong bu maçta oynamayacak olan diğer oyuncular. Juventus'ta ise tek eksik Sebastian Giovinco. Bu karşılaşma iki takım açısından da zor geçecek bu belli. Ama dediğim gibi Juventus Serie A'da ki tüm takımlardan bir adım önde. Milan ikinci yarıda müthiş bir form yakaladı ama Balotelli'nin yokluğu Juventus Arena atmosferi ve Juventus gibi bir takımla oynuyor olmaları onlar için mağlubiyet zamanının geldiğini gösteriyor bana.

Tahminim: Ev sahibi kazanır.


FIORENTINA - TORINO

• Fiorentina evinde 6 maçtır kaybetmiyor.
• Fiorentina evinde sadece 1 mağlubiyet alarak bu alanda ligin en başarılı 3. takımı konumunda.
• Torino ligde 3 maçtır galibiyet yüzü göremiyor.
• Torino deplasmanda 5 maçtır kazanamıyor.

Kağıt üzerinde bakıldığında maçın favorisi Fiorentina olarak görünüyor ama takımda ki eksikler bu galibiyetin kolay olmayacağının bir işareti. Yarın ki maçta Jovetic ve Pasqual takımda ki yerlerini alamayacaklar. Özellikle Jovetic'in eksikliği hissedilecektir diye düşünüyorum. Ayrıca Mathias Fernandez, Savic ve Toni'nin durumları şüpheli. Bunun yanı sıra Torino'da ise Brighi dışında eksik bulunmuyor. Fiorentina Serie A'da kendi sahasında en başarılı ekiplerinden biri. Torino ligden düşme tehlikesini ciddi anlamda yaşamasada bir iki puan kaybı onları ateşe atabilir. Ligin sonları yaklaştıkça hata yapmak istemeyen iki takımdan Fiorentina'yı galibiyete yakın görüyorum. Seyircisinin desteğiyle bir adım öndeler.

Tahminim: Ev sahibi kazanır.

NAPOLI - CAGLIARI

• Napoli şuana kadar ligde oynadığı maçların sadece 1'ini kaybetti.
• Napoli evinde oynadığı son 7 maçta maplup olmadı.
• Cagliari ligde 5 maçtır mağlup olmuyor.
• Cagliari deplasmanda oynadığı son 3 maçta gol atma başarısı gösteremedi.

Napoli uzaktanda olsa şampiyonluk kovalıyor. Psikolojik olarak şampiyonluk umudu kalmasada matematiksel olarak hala devam eden bir yarışın içinde. Ayrıca 2. olup Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılma hedefindeler. Cagliari ligde hedefi olmayan takımlardan biri. Düşme potasından uzaktalar, aynı şekilde Avrupa kupası iddiaları da yok. Ama oynadıkları maçların hakkını vermeye çalışan bir takım. Napoli'de bu hafta De Sanctis ve Campagnaro cezaları nedeniyle forma giyemeyecek. Cagliari'de ise Conti ve Pinilla cezalı, Pisano ve Cossu sakat. Napoli için çok daha kıymetli olan maçı sahasında oynaması da bir avantaj. Napoli eksiklerini hissedecek olan Cagliari'yi yenecektir diye düşünüyorum.

Tahminim: Ev sahibi kazanır.
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder