27 Nisan 2013 Cumartesi

Serie A Maçlarından Tahminler

PESCARA - NAPOLI

- Pescara ligde 14 maçtır galibiyet alamıyor.
- Pescara 8 maçlık mağlubiyet serisini geçen hafta Roma ile berabere kalarak bozdu.
- Napoli ligde 5 maçtır kaybetmiyor.
- Napoli son 8 deplasman maçında sadece 1 kez yenildi.

Pescara lig yarışını artık kaybetmek üzere. Kaybedecekleri bir iki maç Serie A defterinin kapanması anlamına geliyor. Napoli ise şampiyonluktan ziyade ikinciliği kaybetmemek için mücadele veriyor. Napoli'nin kağıt üzerinde rahatça kazanacağı bir maç olarak görünüyor. Ama konuk ekipte 32 gollü Cavani'nin sarı kart cezalısı olduğunu hatırlatmakta fayda var. Bunun yanında Behrami de cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Ev sahibinde ise eksik sayısı bir hayli fazla. D'Agostino, Paniagua ve Zauri sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek oyuncular. Weiss, Bocchetti ve Cascione'nin durumları ise şüpheli. İşi garantiye almak isteyenle 2 seçeneğini oynayabilirler. Daha iyi oran isteyenler için 2-3 gol seçeneği cazip görünüyor.

Tahminim: 2-3 Gol.

TORINO - JUVENTUS

- Torino ligde 4 maçtır kazanamıyor.
- Torino evinde oynadığı son 2 maçı kaybetti(Roma ve Napoli).
- Juventus ligde 7 maçtır hiç puan kaybetmiyor.
- Juventus deplasmanda oynadığı son 3 maçı da kazandı.

Konuk Juventus adım adım şampiyonluğa yaklaşıyor. Şampiyonlar Ligi macerasının ardından sadece lige konsantre olan Juventus puan farkınında vermiş olduğu rahatlıkla maçlarına çıkıyor. Torino kentinin bir diğer takımı ev sahibi Torino ise son haftalarda aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle küme düşme hattına iyice yaklaştı. Juventus karşısında olası bir puan kaybında sıkıntı yaşama ihtimalleri var. Ev sahibinde eksikler can sıkıyor. Brighi sakat, Vives ve Darmian ise cezalı olduklarından dolayı Juventus'a karşı forma giyemeyecekler. Juventus'ta ise önemli bir eksik yok sadece Giovinco'nun durumu maç saatinde belli olacak. Conte bu maçta Giovinco'yu riske etmeyebilir. İki takım arasında ciddi güç farkı var. Her ne kadar derbi maçı olması ve favorisi olmaması gerçeği bulunsada Juventus'un iyice havaya girdiğini ve bu maçı alacağını düşünüyorum.

Tahminim: Juventus kazanır.

ROMA - SIENA

- Roma ligde oynadığı son 3 maçta mağlup olmadı.
- Roma evinde oynadığı 5 maçta mağlup olmadı.
- Siena deplasmanda oynadığı son 3 maçta yenilmedi.
- Siena ligde oynadığı son 6 maçta sadece 1 kez yenildi(Chievo).

Roma takımının geçtiğimiz haftalarda ne kadar dengesiz sonuçlar aldığına şahit olduk. Bir maç iyiler bir maç kötü. Siena takımı ise özellikle evinde aldıkları puanlarla düşme hattının üstüne çıkmayı başardılar. Ayrıca deplasmanda da ellerinden geleni yapmaya çalışan bir Siena takımı var son haftalarda. Siena'da Sestu'nun durumu şüpheli onun dışında eksik bulunmuyor. Roma'da ise Destro cezalı, Marquinho ve Totti'nin durumları maç saatinde belli olacak. Roma Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veriyor ve maçı kazanmak zorundalar. Siena ise düşme tehlikesiyle karşı karşıya rakip kim olursa olsun kazanmaya oynuyorlar. Maçın sonucunu tahmin etmek zor ama Siena'nın her hafta skoru değiştirmek adına herşeyi yaptığını göz önünde bulundurursak iki tarafında gol atması zor bir maç gibi görünmüyor.

Tahminim: KG var.
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder