23 Mayıs 2013 Perşembe

Günün Transferleri (23 Mayıs)




Galatasaray: Lille'in stoperi Aurelien Chedjou ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. (Haluk Yürekli)
Kayseri Erciyesspor: Karabükspor'un kalecisi Vjekoslav Tomic'le ön anlaşma yaptı.
Manchester United: Rio Ferdinand'ın sözleşmesini 1 yıl daha uzattı.
Altınordu: Özgür Kocaeli gazetesinin haberine göre Kocaelispor'un başarılı oyuncusu Doğan Karakuş ile anlaştı. Haber doğruysa sadece 150 bin TL ödeyecekler.
Elazığspor: Menajer Özgür Öztürk Radyospor'a Teknik Direktör Nurullah Sağlam ile 3 yıllığına anlaşma sağladıklarını açıkladı.
Çanakkale Dardanelspor: Sivas 4 Eylül Belediyespor'dan Hakan Sayar'la ilgileniyor.
Gaziantep BŞB: Eren Özen, Ömer Yalçın ve Hakan Macit ile yollarını ayırdı.
Karşıyaka: Mersin İdman Yurdu'nun tecrübeli golcüsü Mehmet Yıldız'la görüşüyor.
Sanica Boru Elazığspor: Osman Özköylü ile anlaşamayan Elazığspor, teknik direktörlük için Nurullah Sağlam ile prensip anlaşmasına vardı.
Fenerbahçe: Sözleşmesi biten Mehmet Topuz, Volkan Demirel ve Selçuk Şahin'le yeniden sözleşme imzaladı. Volkan Demirel ile 4 yıl (yıllık 2 milyon €), Mehmet Topuz ile 3 yıl (yıllık 1 milyon €), Selçuk Şahin ile 2 yıllık (yıllık 950 bin €) sözleşme imzaladı.
Gençlerbirliği: Geçen sezon Gaziantepspor'a kiralanan Oktay Delibalta, yeni sezonda Gençlerbirliği forması giyecek. Bugün yeni teknik direktör Metin Diyadin ve Cem Onuk'la bir araya gelen oyuncu, görüşmenin ardından yola devam kararı aldı.
Karabükspor: Makedonya'nın Horizont Turnovo takımında oynayan sol açık Dejan Blazevski'yi transfer etmek için teklif sundu. Blazevski bu sezon Prva Liga'da 15 gol atmayı başardı.
Alibeyköyspor: Yeni Amasyaspor'dan kanat oyuncusu Bilal Kara'yı transfer etti. Geçen sezona Bayrampaşa Tunaspor'dan başlayan Bilal, 5 gol 13 asist yapmıştı.
Orduspor: Pazarspor'un genç yeteneği Hacı Şükrü Çiçek'le ilgileniyor. Kulüpler bonservis konusunda anlaşırsa sözleşme imzalanacak.
Kızılcahamamspor: Şaban Yıldırım'dan boşalan teknik direktörlük görevine yardımcı antrenör Serdar Bozkurt getirildi. Samer Katanalp de Şanlıurfaspor'la prensipte anlaştı.

KAYNAKLAR: Alt Ligler, Futbolda Devrim, Uzun Paslar, Oğuzhan Sofracı, Ertan Süzgün, Eurobasket, Sportando, NTV Spor, Maçkolik, SporX, Tribün Dergi, Radyo Spor, Ömer Gülhan, Göksel Uzunoğlu, Trend Basket, Basket Faul, Yerel Futbol
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder