7 Haziran 2013 Cuma

Galatasaray'ın Transferleri..

     Sezon bitti, şampiyon Galatasaray oldu. Sezonun bitişiyle gerek ligimizde gerek Avrupa'daki liglerde transfer sezonu bir hayli hareketlendi. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ne direk katılıyor olması hem maddi hem sportif açıdan çok önemli getiri oldu.

Galatasaray, Chedjou için Lille'e 6.3 milyon Euro ödedi.
     Transferde ilk adımı Chedjou takviyesi ile yapan Galatasaray, defansını oldukça güçlendirdi. Chedjou hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim. Fizik yapısı ve Lille'deki performansı stoper için iyi bir seçim gibi görünüyor. 27 yaşında olması stoper için gayet ideal.

Erman, Galatasaray'a bedelsiz transfer oldu.
     Galatasaray'ın ikinci resmi transferi ise Erman Kılıç. Sivasspor'da 3 sezon boyunca iyi bir çıkış yakalamıştı. Ligimizin tecrübeli orta saha oyuncularında birisi. Forvet arkası oynayan Erman, sol ve sağ kanatta oynayabiliyor. Muhakkak yerli rotasyon için çok yararlı bir katkı olacak ancak ben transferi gereksiz bulanlardanım. Nitekim takımda aynı pozisyonda oynayabilecek genç oyuncular mevcut. Fatih Terim'in Erman'a tanıyacağı şansı Aydın'a veya Emre'ye tanıması gerektiği düşüncesindeyim.

     Assou-Ekotto ve Nani transferleri için görüşmeler varmış. Belhanda da listedeymiş. Gündemde olan Gökhan İnler'in menajeri Napoli'den ayrılmayacağını açıkladı. Basında hergün yeni isimler ortaya atılıyor ancak somut bir gelişme yok, bekleyip görelim..
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder