7 Haziran 2013 Cuma

Günün Transferleri (7 Haziran)




Elazığspor: Bayrampaşaspor'dan 1989 doğumlu sağ kanat oyuncusu Abdullah Topkara ile 3+1 yıllığına anlaştı. Transfer için Bayrampaşa'ya 100 bin TL bonservis ödenecek.
Balıkesirspor: Stoper Rıza Efendioğlu ile sözleşmesini 2 yıl daha uzattı.
Chelsea: Napoli'nin Uruguaylı golcüsü Edinson Cavani'yi transfer etti. Bonservis ücretinin 58 milyon € olduğu konuşuluyor ancak net bir bilgi yok.
Gümüşhanespor: Teknik direktörlüğe Boluspor'u eski antrenörü Metin İlhan getirildi.
Aston Villa: Lech Poznan'da forma giyen orta saha oyuncusu Aleksandar Tonev'i transfer etti.
Elazığspor: Şanlıurfaspor'dan Özgür Özkaya ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Gaziantepspor: Bülent Uygun, 3 yıllığına prensipte anlaştıklarını ama yurtdışından teklif olduğunu oraya gidebileceğini açıkladı. Yurtdışı teklifinin Dubai'den olduğu bilgisine ulaştık.
Real Socieadad: Jagoba Arrasate'nin takımın yeni teknik direktörü olacağını açıkladı.
Ankaragücü: Genç kalecisi Cihan Bal'ın sözleşmesini 2016 yılına kadar uzattı.
Denizlispor: Akhisar Belediyespor'un Kamerunlu golcüsü Severin Bikoko'yu kiraladı.
Samsunspor: NTV Spor Radyo'da canlı yayına katılan Samsunspor Başkanı Emin Kar, Ertuğrul Sağlam'la büyük ölçüde anlaştıklarını, bütçelerinin 24 milyon TL olacağını açıkladı.
Kahramanmaraşspor: Almanya'nın Stuttgart Kickers takımında oynayan Mahir Savranlıoğlu ve FC 08 Homburg takımından Mahmut Temür ile büyük ölçüde anlaştı.
Galatasaray: Gökhan İnler'in menajeri İtalyan basınına yaptığı açıklamada oyuncusunun sözleşmesinin sonuna kadar Napoli'den ayrılmayacağını söyledi.
Konyaspor: Adanaspor'un Kamerunlu oyuncusu Marc Kibong Mbamba ile anlaştı. Ancan Mbamba için 1 milyon € bonservis istendiği için transfer gerçekleşmeyebilir.
Kasımpaşa: Hollanda'nın Roda takımında forma giyen Suriyeli golcü Sanharib Malki ile ilgileniyor. 1984 doğumlu forvet bu sezon 36 maçta 20 gol attı.
Kahramanmaraşspor: Gani Oseni, Chibuzor Madu ve Happy Okuoka ile anlaştı. Happy Okuoka'ya Nijerya'da yapılan törenle imza attırıldı.
Balıkesirspor: Eski Sivasspor'lu golcü Yannick Kamanan ile görüşüyor. Kamanan 60 bin TL isterken, Balıkesirspor 450 bin TL'nin üzerine çıkmadığı bilgileri var. Fransız golcü Kamanan'la görüşen bir diğer PTT 1. Lig takımı ise Boluspor..

KAYNAKLAR: Alt Ligler, Futbolda Devrim, Ertan Süzgün, Oğuzhan Sofracı, Türk Ligleri, Eurobasket, Sportando, NTV Spor, Maçkolik, SporX, Tribün Dergi, Lig TV, Ömer Gülhan, Göksel Uzunoğlu, Trend Basket, Basket Faul, Yerel Futbol
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder