3 Eylül 2013 Salı

Köşe Yazısı: Herkes İşini Yapacak (İsmet Çelik)

       Konyaspor, Fenerbahçe maçının ardından üst üste iki mağlubiyet alarak sevenlerini üzdü. Sivas'ta alınan 2-0 lık mağlubiyete canınız sağ olsun diyen taraftarlar, kendi evinde Kasımpaşa karşısında alınan mağlubiyette ise ağzını açmadı. Biz basın olarak hakkı yenen, takımda olması gereken herkese sahip çıkarız ama önceliğimiz ne yönetim, ne hoca ne de futbolculardır. Bizim önceliğimiz Konyaspor ve Konyaspor'un daimi bekçisi olan taraftardır.

       Herkesin terk ettiği bu şehri, terk etmeyen sadece taraftarlardır. Akşama kadar 20 lira yevmiye ile sanayide kirin pasın, yağın içinde çalışan, akşam evini, çoluğunu, çocuğunu ihmal edip üstelik aldığı yevmiyeyi sırf Konyaspor'u izlemek için hiç düşünmeden verenindir Konyaspor. Kimse ben görevimi iyi yaptım demesin! Görevini iyi yapan birileri varsa oda taraftardır. Takımın aldığı mağlubiyete hepinizden daha çok kahrolan onlardır.

       İki hafta üst üste mağlubiyet alan takımın futbolcusuysan, günlerce uykusunu kaçırdığın taraftara, teknelerden tatil pozu gönderemezsin kardeşim! Sen tatil pozu gönderip, o sahil benim bu koy senin yer bildirimi yaparsan, sosyal medyada gözümüze sokarsan “günaydın” mesajlarımdan nasibini alırsın güzel kardeşim. Mağlup olduğunuzda bu şehir bizim için cenaze evidir. Sustuğumuza aldanıp bu şehri sahipsiz sanmayın canım kardeşim. Yediğiniz içtiğiniz sizin olsun, mağlubiyet sonrası gezdiğinizde sizin olsun. Gezin tozun, yiyin için ama mağlubiyet sonrası bize bunlarla gelmeyin yakışıklı kardeşim. Konya spor basını kimseyi Laila’da Reina’da görüntülemez. Özel hayatınıza karışmaz. Ama kendi elinizle elimize düşerseniz de, kötü günde kimsenin gözünün yaşına bakılmaz.

       Bana işimi öğretecek adamlar önce kendi işini iyi yapacaklar ki ondan sonra ağzımızı açarsak boş ya da dolu konuş diyebilecekler. Dikkat ederseniz Kasımpaşa maçının analizine girmiyorum. Ben analize girersem acı konuşurum. Dedim ya bu hafta susma haftası. Milli aradan sonra alınacak her mağlubiyet sesimizi biraz daha yükseltir. İnşallah faranjit olmayız mağlum kış kapıda…

       Bu arada Cuma günü Ali Turan kardeşimizin doğum günüymüş. Erken olacak ama şimdiden kutlayayım dedim. Allah huzurlu, sağlıklı nice yıllar nasip etsin. Selametle..

Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder