7 Eylül 2013 Cumartesi

Röportaj: Saul Gonzalez (UD San Sebastian)

     Transfer Merkezi Dergisi'nin bugün ilginç bir konuğu var. İspanya 3. Lig yakımlarından UD San Sebastian de los Reyes takımında forma giyen 1990 doğumlu İspanyol sağ bek Saul Gonzalez ile yazarımız Oğuzhan Arslan'ın gerçekleştirdiği mini röportajı sizlerle paylaşıyoruz..

Merhabalar Saul Gonzalez, bizlere kendini kısaca tanıtır mısın?

     Merhabalar tam adım Saúl González Real ama "Saul" ismini kullanıyorum. İspanya 3. Lig takımlarından Unión Deportiva San Sebastián de los Reyes takımında forma giyiyorum. Yeni takımıma sezon başı transfer oldum. Sağ bek mevkinde futbol kariyerime devam ediyorum.

İspanya’da formasını giydiğinm Unión Deportiva San Sebastián de los Reyes takımını bizlere kısaca tanıtabilir misin? yeni kulübün hakkında neler diyebilirsin?

     Kulübüm İspanya 3. Liginde yer alan bir takım. İspanyanın köklü takımlarından birisi. Geçen sezon takım 2. Lig'in kapısından dönmüş. Takımımız mütevazi bir kadroya sahip. Başarılı işlere imza atacağımızı düşünüyorum. Madrid'in küçük bir kasaba takımıyız.

Ülken İspanya futbol anlamında son yıllarda başarılı işlere imza atıyor. Ülke futbolun hakkında neler düşünüyorsun?

     Ülke olarak dünyanın en güçlü futbol takımlarından biriyiz. Kadro bakımından sayısız yıldızlara sahibiz ama alt liglerde ekonomik sıkıntılar yaşamaktayız. İspanya futbolu bundan zarar görmemeye çalışıyor. Ben de her futbolcu gibi ülke dışında deneyim yaşamak istiyorum.

Saul ülkemiz Türkiye hakkında neler düşünüyorsun? Türk futbolunu takip etme fırsatın oldu mu?

     Dürüst olmamı isterseniz Türkiye'de Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş takımları dışında pek bilgim yok. Bu takımlar Avrupa düzeyinde başarılılar. Şampiyonlar Ligi'nde Türk takımlarını izleme fırsatım oldu. Ülkenize futbol oynamak için Didier Drogba, Wesley Sneijder gibi üst düzey oyuncular transfer oluyor.

Türk takımlarından transfer teklifi gelirse ülkemizde oynamayı düşünür müsün?

     Benim için güzel bir durum olur. İspanya dışına transfer olmak istiyorum, bu ülkelerin başında da Türkiye gelebilir. Futbol anlamında tutkulu bir ülke olduğunu biliyorum. Ülkenizde futbol oynamak tabiki de çok güzel bir tecrübe olur.

İspanya’da kariyerine başarılı bir şekilde devam ediyorsun. Geleceğin hakkında planların var mı?

     Öncelikle oynadığım kulüpte önemli bie isim olmak istiyorum. Çok uzun vadelei planlama yapma fırsatım olmadı. Kariyerimin sonuna kadar üst düzey futbol oynamak istiyorum, umarım üst liglerde daha önemli takımlarda forma giyme şansım olur. Biraz önce de konuştuğumuz gibi İspanya dışında deneyim yaşamak istiyorum.

Maçlar ve antrenmanlar dışında özel hayatında neler yapmayı seversin, hobilerin nelerdir?

     Ailemle ve kız arkadaşımla vakit geçirmeyi seviyorum. Arkadaşlarımla sosyal aktiviteler gerçekleştiriyorum. Futbol dışında spor olarak kürekle de uğraşıyorum.

Bu keyifli sohbet ve bize zaman ayırdığın için teşekkürler. Son olarak senin okuyucularımıza iletmek istediğin bir şey var mı?

     Ben sizlere teşekkür ederim sizlere röportaj vermek kendime adıma çok keyifliydi. Tekrardan görüşmek dileğiyle..
Röportaj: Oğuzhan ARSLAN
Bu röportaj TransferMerkez.com tarafından yapılmıştır, tüm hakları saklıdır. İzinsiz kullanılamaz.
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder