18 Eylül 2013 Çarşamba

Scout Raporu: Ferdi Çelebi Ünlü (İnegöl Kafkas)

       Scout Raporu köşemizin bugünkü konuğu Bursa temsilcisi İnegöl Kafkasspor'da forma giyen 1995 doğumlu genç yetenek Ferdi Çelebi Ünlü.

       30 Temmuz 1995 doğumlu genç oyuncuyu 9 maçtır takip ediyorum. Forvet arkası ve orta sahada oynayan Çelebi, güçlü fiziği ve akıllı oyunuyla dikkat çekmeye devam ediyor. Müthiş bir sol ayağı olan genç oyuncu, sahada futbolun akılla oynanan bir oyun olduğunun canlı bir kanıtı gibi. Çelebi, attığı ara pasları ve kullandığı serbest vuruşlarla rakip kalede her an tehlike yaratma potansiyeline sahip.

       Defans arkasına attığı akıllı toplar ve yaptığı asistlerle özel bir yetenek olduğunu belli ediyor. Beşiktaş, Ankaragücü, Orhangazispor ve Üsküdar Anadolu gibi bir çok kulübün takibinde. Futbola İnegölspor alt yapısında başlayan genç oyuncu 3 yıldır İnegöl Kafkasspor'da. Bursa İnegöl Kafkasspor takımıyla U19 liginde şu ana kadar oynadığı 9 maçta 7 gol 14 asist yapan Çelebi'yi çok yakında üst liglerde görebilirsiniz.
       Bugüne kadar alt liglerde yüzlerce maç izledim ama böyle bir yetenek izleme fırsatım olmadı dersem abartmış olmam sanırım. Fizik, kondisyon ve teknik olarak üst liglerdeki oyunculardan bir eksiği yok. Eğer kendisini izleyen üst lig takımlarından birine giderse Türk futbolunun çok değerli bir oyuncu kazanacağını düşünüyorum. Fırsat buldukça alt liglerdeki yeni yıldız adaylarını size aktarmaya devam edeceğim.
Yazar: Emin ÖRNEK
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

2 yorum:

  1. FERDİ ÇELEBİ ÜNLÜ 1 NUMARADIR GERÇEKTEN BENDE İZLİYORUM ONU HER MAÇINDA GERÇEKTEN İNANILMAZ BİR OYUNCU HER TAKIMA LAZIM

    YanıtlaSil
  2. hacer salih yıldız önü parkında aldıgı eğitimler sonucunda :D :D

    YanıtlaSil