26 Ekim 2013 Cumartesi

Röportaj: Patrick Etoga (Fethiyespor)

       Transfer Merkezi Dergisi'nin bugünkü konuğu, Fethiyespor'un Kamerunlu savunma oyuncusu Patrick Etoga. Geçtiğimiz sezon Antalyaspor'a transfer olarak ülkemize gelen 1993 doğumlu Etoga ile Oğuzhan Arslan'ın yaptığı keyifli röportajı hep birlikte okuyalım.

Merhabalar Patrick Etoga, bizlere futbola başlama öykünü anlatır mısın?

       Merhabalar, öncelikle futbola öğrencilik yıllarımda, okulumda başladım. Ülkemizdeki her genç gibi ben de futbolu seviyordum. Futbolcu olmamda okul hayatım çok önemliydi.

Patrick, Fethiyespor’a transferinden önceki futbol kariyerini kısaca anlatır mısın?

       Futbol hayatıma Kamerun'da başladım. Kamerun'un önemli takımlarından International Sporting FC takımında forma giydim. İlk yurtdışı deneyimimi Antalyaspor’da yaşadım. Geçen sezon Antalyaspor'a transfer oldum ve A2 takımında forma şansı buldum.

Patrick, 2 sezondur ülkemizde futbol oynuyorsun. Türk futbolu hakkındaki izlenimlerinizi okuyucularımıza anlatır mısın?

       Türkiye ligini daha önce de izleme fırsatı bulmuştum. Ülkenizde Afrika kökenli oyuncular oldukça fazla ve birçok önemli isim de burada forma giyiyor. Türk liglerinin zevkli ve çekişmeli ligler olduğunu düşünüyorum.

Fethiyespor’a transferin gerçekleştiği günden itibaren izlenimlerin hakkında neler diyebilirsin?

       Kendi adıma çok heyecanlı bir durumla karşılaştım, benim için farklı bir tecrübe oldu. Buradaki ilgiden çok mutluyum, Fethiye'yi ve insanlarını seviyorum.

Yeni takımın Fethiyespor ve senin bu sezonki performansın hakkında neler diyebilirsin?

       İyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Takımca birbirimize güvenmemiz gerekir. Elimizden geldiğince çalışmaya devam ediyoruz, umarım daha iyi olacağız. Kendi performansım için yorum yapmanın erken olduğunu düşünüyorum. Gelecekte hangi noktada olduğumu hep birlikte göreceğiz. Büyük bir oyuncu olmak için çalışmaya devam edeceğim.

PTT 1. Lig ve burada oynanan futbol hakkındaki düşüncelerini okuyucularımıza aktarır mısın?

       Çok zor bir lig diyebilirim, güce dayalı ve sert bir lig. Oyuncular arasında maç esnasında büyük rekabetler yaşadığımızı hissediyorum.

Fethiyespor taraftarı hakkındaki düşüncelerini alabilir miyiz?

       Taraftarımız bizlere her maçta destek veriyorlar. Oyuncuların güvenini yerine getiren bir taraftar topluluğu bana kalırsa. Onların varlığı bizim için çok önemli, bizleri desteklemeye devam etsinler.

Bu keyifli sohbet ve bize zaman ayırdığın için teşekkürler. Son olarak senin okuyucularımıza iletmek istediğin bir şey var mı?

       Sizlere teşekkür ediyorum, TM sayesinde kendimi insanlarla tanıtma fırsatım oldu. Okuyucularınızdan beni desteklemelerini istiyorum, onları çok seviyorum. Herkese selamlar.
Röportaj: Oğuzhan ARSLAN
Bu röportaj TransferMerkez.com tarafından yapılmıştır, tüm hakları saklıdır. İzinsiz kullanılamaz.
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder