19 Kasım 2013 Salı

Avrupa Basınından Transfer Dedikoduları

       Avrupa’da sezonların ilk çeyreği geride kalırken basında çıkan transfer iddiaları da artmaya başladı. Chelsea’den Barcelona’ya, Borussia Dortmund’tan’den Monaco’ya birçok takım hakkında çıkan transfer dedikoduları var. İşte son 3 gün içinde çıkan transfer iddiaları…

Daily Express
       Barcelona’nın maestrosu Lionel Messi, Katalan ekibinin Manchester Cityli Sergio Aguero’ya Ocak’ta imza attırmak istediğini açıkladı. (15 Kasım)
       Juventus, Liverpoollu Luis Suarez karşılığında orta saha oyuncusu Claudio Marchisio ve stoper Leonardo Bonucci’yi teklif edecek. (16 Kasım)
       Arsenal, eski Milanlı forvet Pato için Corinthians’a 10 Milyon Euro ödeme yapacağını duyurdu. (17 Kasım)
       Fulham, Manu’nun 25 yaşındaki orta sahası Anderson ve genç kanat oyuncusu Wilfried Zaha’yla anlaşmaya oldukça yakın. (17 Kasım)
       Chelsea, Ashley Cole’un yerine Sunderland’in de hedefinde olan Wolfsburglu sol bek Ricardo Rodriquez ile ilgileniyor. (18 Kasım)
       Hull City, Galatasaray forması giyen ve Mancini tarafından tercih edilmeyen Nordin Amrabat’ı kadrosuna katmak istiyor. (18 Kasım)
       Zenit’in 24 yaşındaki hırçın Belçikalısı Axel Witsel, Manchester Utd. ya da Chelsea forması giymek istediğini alenen belirtti. (18 Kasım)
       Manchester United, Manchester City ve Tottenham Hotspur’un hedefinde olan 23 yaşındaki Miralem Pjanic, gelecekte Roma’dan uzakta olmayı istediğini ancak Ocak’ta takımında kalacağını belirtti. (18 Kasım)

Daily Mirror
       Manchester Utd. Evertonlu sol bek Leighton Baines için Ocak ayı transfer döneminde üçüncü kez teklif yapacak. (16 Kasım)
       Chelsea ve Arsenal, West Bromwich’in sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan genç forveti Saido Berahino için alarm vermiş durumda. (17 Kasım)
       Newcastle United patronu Alan Pardew, Manchester United’in 20 yaşındaki kanat oyuncusu Wilfried Zaha’yı St. James Park’ta oynaması konusunda ikna edebilmek için umutlu olduğunu açıkladı. (18 Kasım)

Talksport
       Ön çapraz bağları yırtılan Sami Khedira için, Ocak ayındaki olası Premier Lig transferinin önü kapandı. (18 Kasım)
       Manchester United, Tottenham, Arsenal ve Liverpool, Torino’nun 26 yaşındaki kanat oyuncusu Alessio Cerci’yi Ocak’ta transfer etmek için adeta savaşıyor. (18 Kasım)

Sunday Star
       Real Madrid, Luis Suarez ısrarından vazgeçmek ve Sergio Aguero’ya olan ilgisine geri dönmek için hazırlık yapıyor. (17 Kasım)

Sunday People
       Manchester City, Real Madridli defans oyuncusu Sergio Ramos’a imza attırmak için cesur bir girişimde bulunacak. (17 Kasım)

Sunday Express,
       Jose Mourinho, Monacolu yıldız Radamel Falcao için 52 Milyon Euro ve Fernando Torres’in takasını içeren bir teklif yapacak. (17 Kasım)

Metro
       Arsenal’in Danimarkalı santraforu Nicklas Bendtner, Real Madrid ya da Barcelona’da oynamak için takımından ayrılabileceğini söyledi. (18 Kasım)

Daily Star
       İngiliz devleri Chelsea ve Manchester United, Real Madridli orta saha oyuncusu Xabi Alonso’yu ellerinden kaçırmak istemiyor. (16 Kasım)

Hazırlayan: Kâşif YAVAŞ
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder