5 Kasım 2013 Salı

Şampiyonlar Ligi Salı Kuponu

       Juventus Şampiyonlar Ligi'ne ilk iki maç berabere kalarak başladı. Geçen haftada Real Madrid'e yenilince grubun ikinci favorisiyken işleri iyice zora soktu. Bu maçın kaybedilmesi onlar için büyük ihtimalle Şampiyonlar Ligi'ne havlu atmak demek. Yenerler mi bilemem ama kolay teslim olmayacaklarına eminim. Bu nedenle ilk yarıda beraberlik bekliyorum. Bu arada Juventus'ta Chiellini'nin cezalı olduğunu belirtmekte fayda var.

       Olimpiyakos ve Benfica takımlarının grupta birer galibiyeti bulunuyor. İki takımda o galibiyetleri grubun en zayıf halkasına yani Anderlecht'e karşı aldılar. Bu demek oluyor ki ikincilik için aralarında yapacakları maçlar çok önemli. Geçen hafta Olimpiyakos son dakikada gol yemeseydi deplasmanda yenmiş olacaktı Benfica'yı. Yine de deplasmanda beraberlik iyi sonuç. Ben eksikleri olmasına rağmen ev sahibinin muhteşem seyircisi önünde kazanacağını düşünüyorum.

       Aynı grubun bir diğer maçında PSG geçen hafta deplasmanda farklı yenmişti Anderlecht'i. Şimdi kendi saha ve seyircisi önünde rahat bir galibiyet alacaktır. Cavani ve İbrahimovic'in oynayıp oynayamayacakları maç saatinde belli olacak. Fakat oynamamaları durumu da olsa en az 3 farklı kazanabileceklerini düşünüyorum. Herkese bol şans dilerim...
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder