4 Aralık 2013 Çarşamba

Elazığspor'da neler oluyor?

       Sezona iyi başlayan Elazığspor, ilk 4 haftada topladığı 7 puanla üst sıralarda kendisine yer bulmuştu. Ne olduysa Konyaspor maçından sonra oldu. O maçtan sonra oynadığı 9 lig maçını kaybeden Gakgoşlarda fatura menajerler ve scout ekibine kesildi. Taraftarların en başından beri karşı olduğu başkan Selçuk Öztürk'ün akrabası Özgür Öztürk ve Yasir Elmacı'yla yollar ayrıldı. Ayrıca scout ekibi ve yurtdışı oyuncu izleme ekibindeki kişilerle de yollar ayrıldı. Gaziantepspor müsabakasından sonra oyuncuların, bazı taraftarlarla konuşmalarında bu menajerlerin takım içerisinde huzursuzluk yarattığını ve takımda bu menajerleri istemediklerini söylemişlerdi. Ayrıca oyuncuların 5 aydır maaşlarını alamıyor olmaları da ayrı bir sorundu.

       Daha 3 hafta önce gelmiş ve puan alamamış Okan Buruk'un yerine bu kişilerle yolların ayrılması daha isabetli olmuştu. O günden beri Elazığsporlu taraftarlar hem sosyal medyadan hemde yerel basın aracılığıyla Bursaspor maçının final olduğunu ve herkesi maça beklediklerini söylediler. Maçın Cuma akşamı olmasına rağmen hatırı sayılır bir kalabalık mücadeleyi takip etti. Bursaspor'dan çok üstün bir oyun ortaya koyan Bordo-Beyazlılar beraberliği de yakaladı fakat Belluschi attığı mükemmel golle maça son noktayı koydu ve Gakgoşlar eve yine boynu bükük döndü ama oynanan oyundan memnundu herkes, umutlar tam olarak tükenmemişti. Elazığspor, dün oynanan Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Bandırmaspor'u deplasmanda 2-0 mağlup etti. Oynanan oyun Galatasaray maçı öncesi kimseyi tatmin etmedi. Hem taraftarlar hem de oyuncular hırsla Galatasaray maçını bekliyorlar. Belki de Gakgoşların son şansı bu ligde kalmak adına yoksa üst sıradaki takımlarla puan farkı açılacak.

       Bence Yılmaz Vural ile yollar ayrılmamalıydı. Yılmaz Vural'ın ayrılmasının asıl sebebi Özgür Öztürk'ün takıma çok müdahale etmesiydi. Başkan ise büyük hata yaptı ve akrabasını göndermektense, geçen sene kurulan o yetersiz kadroyu ligde bırakan Yılmaz Vural ile yollarını ayırdı. Eğer Yılmaz Vural hala takımın başında olsaydı, Elazığsporlu taraftarlar ve futbolseverler bugün çok farklı bir Elazığspor izliyor olabilirdi. Temennim bu büyük camianın yeniden kendine gelmesi ve geçen seneki gibi heyecanlandıran mücadeleler ortaya koyması.
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder