13 Aralık 2013 Cuma

Hollanda Ligi Tahmin ve Maç Analizleri

275 ADO DEN HAAG - WAALWİJK 2 (3.00)
       Eredivisie Ligi’nde bu hafta alt sıraları yakından ilgilendiren 2 karşılaşmadan biri olan Ado Den Haag Waalwijk karşılaşması iki takım içinde kritik nitelik taşıyor. Son haftalarda kıpırdanmayı başaran Waalwijk geçtiğimiz Pazar günü oynadıkları Cambuur maçında futbol adına ne kadar talihsiz durum varsa yaşadılar. 3 oyuncusunu da sakatlıktan dolayı oyundan çıkarmak zorunda kalan Erwin Koeman tüm olumsuzluklara ragmen 1 puanı kazanmayı bildiler. Ado Den Haag ise geçtiğimiz hafta Groningen’i Euroborg’ta devirdi. Ateş hattında az da olsa nefes aldı. Her ne kadar galib gelseler de Groningen’in savunma hatalarını da unutmamak gerekiyor. Ado Den Haag çok kolay pozisyon veren bir takım. Castelen ve Joachim ikilisinden mutlaka gol bekliyorum. Mücadelede deplasman ekibi Waalwijk’ı son haftalardaki keyif ve ümit veren futbolundan ötürü bir adım önde görüyorum.

293 TWENTE – GO AHEAD EAGLES 1 (H) (1.50)
       Twente geçen hafta Alkmaar deplasmanında galip gelerek güven tazeledi. 5 haftadır kaybetmeyen kırmızı beyazlılar haftalar ilerledikçe daha da oturmuş bir takım görüntüsü veriyor. Go Ahead Eagles defansı Twente’nin ofansif gücünü kaldırabilecek bir savunmaya sahip değil. Karşılaşmada bol gollü Twente galibiyeti bekliyorum.

303 CAMBUUR - AJAX İY 2 (1.80)
       Şampiyonlar Ligi’nde zor bir gruba düşen ancak son 16’ya kalamasa da umutlarını son maça kadar taşıyan Amsterdam ekibi, iddiasını Avrupa Ligi’nde sürdürecek. Ajax’ta tek hedef ligin lig arası öncesi oynanacak 2 maçtan da kayıpsız ayrılmak. Sakat olan oyunculardan Kolbein Sigthorsson düzeldi. Cambuur kendi sahasına iyi sonuçlar alan bir ekip olsa da Ajax’ın yoluna kayıpsız devam edebileceğini ve ilk yarıda üstünlüğü ele geçireceğini düşünüyorum. Pazar günü 13.30’da FOG TV’de izlebilirsiniz.

342 FEYENOORD GRONİNGEN H0 ( 3.75)
       Açıkçası evsahibi  galibiyeti için açılan “1.20” oranını çok garip buldum. Lig dördüncüsü ve beşincisi karşılaşıyor ama oran çok manidar. Feyenoord iyice havaya girdi diyebiliriz. Waalwijk kazasını saymazsak takım ritmini buldu ve sistem Pelle’ye endeksli olmaktan çıktı. Groningen geçen hafta beklenmedik bir mağlubiyet almıştı. Takımda ciddi anlamda bir tutukluk var. De Kuip’te direneceklerdir. Van Der Looi’nin öğrencilerinin mutlaka gol bulacağını düşünüyorum. Buna paralel olarak ev sahibi takımın tek farklı galibiyetini denemekte fayda var. Pazar günü 15.30’da FOG TV’den bu maçı canlı olarak izleyebilirsiniz.

366 UTRECHT - PSV 1 (2.90)
       PSV deyim yerindeyse tel tel dökülüyor. Hafta içinde Odessa’ya mağlup olarak Avrupa defterini kapatan PSV ligdeki kabusu sürecek gibi görünüyor. Zira karşılarında Eredivisie’de iç sahada 8 maçın 6’sını kazanan ve pozitif futbol oynayan Utrecht var. PSV’nin genç kadrosundan dolayı zamana ihtiyacı var ancak bu zaman git gide Cocu’nun aleyhine işliyor. Bu mücadeleyi benim anlatımımla Pazar saat 17.30’da FOG TV’den izleyebilirsiniz.

Hazırlayan: Orhun ALİCİKOĞLU
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder