10 Mayıs 2014 Cumartesi

3.Lig Play-Off Röportajları (1)

       Spor-Toto 2.Lig'e çıkacak son 3 takımı belirleyecek 3.Lig Play-Off maçları öncesinde 12 takımın teknik direktörlerine play-off'la ilgili görüşlerini sorduk. Yazı dizimizin ilk bölümünde 4 röportaj sizlerle, buyurun hep birlikte okuyalım..

Ercümend Coşkundere (KARAGÜMRÜK)
       Uzun bir maratonun sonunda inanan ve kazanmayı isteyen oyuncularımın yüksek gayretiyle play-offlara kaldık. Tek maçlık düşündüğümüzde kazananın devam, kaybedenin tamam diyeceği maçlar oynanacak. Biz geçen sezon da play-offlarda yarı final oynadık ama futbol şans oyunu ve o gün şansın bizden yana olmadığı bri gündü. Hatta maç istatistiğinde 120 dakika sonunda 22 şut 12 kaleyi bulan ve 3 direkten dönen topumuza karşılık rakibin 2 şutundan biri kaleyi bulmuş ama o da gol olmuştu. Şanssız bir şekilde elenmiştik.

       Bu sene oynadığımız oyun ve kadro kalitemizle tabi ki play-offlarda yine iddialıyız, bütün oyuncularıma ve ekibime çok güveniyorum. Grupta 4 tane birbirinden değerli takım var, herkesin şansı şu an yüzde 25 olabilir ama biz bunu yüzde 50'lere çıkarmaya çalışacağız ve inşallah hakettiğimiz yere, 2.Lig'e çıkıcağız diye ümit ediyorum. Muhteşem Karagümrük taraftarına Şampiyonluk hediye etmek istiyoruz tabiki. Bu arada maçların Samsun'a oynanmasının da benim ve ekibim açısından çok büyük önem taşıdığını belirteyim. Ben aslen Samsunluyum ve burada taraftar yönünden artı etki edeceğini düşünüyorum. Burada 4 takım yarışcak tabi bi aday üst lige terfi edicek maçların fair play çercevesinde geçmesi hiç bi sakatlık kaza bela olmadan kazananın ve kaybedenin alkışlandığı maçlar olmasını diliyorum.. Taraftarlarımızın maç sonuna kadar oyuncu kardeşlerimizin ve bizim yanımızda olmasını temenni ediıyorum. Kısıtlı imkanlar dahilinde buralara geldik demiştik buradan başta başkanımız ve bizleri buraya getiren oyuncusundan masörüne malzemecisine büyük Karagümrük taraftarına sonsuz teşekkürlerimi sizin vasıtanızla iletmek istiyorum. Ayrıca Transfer Merkezi ailesine de camiam adına teşekkür ederim.

İsmail Batur (TUZLASPOR)
       Bölgesel Amatör Lig'den gelmiş ve Play-off oynamış bri takımız. İlk sezonda play-off oynamak bizim için tabi ki başarı ancak amacımız daha önce Hatayspor'da yaşadığım şampiyonluğu Tuzla'ya, Tuzlaspor'a getirmek. Play-offda öncelikle herkesin şansları eşit, biz eşit olan şansımızı ilk maçı alarak daha yukarılara çekmek istiyoruz. Baktığınız zaman Süper Lig'de oynamış olan takımların olduğu bir ligde başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Bizim bu sene lige renk kattığımızı ve Tuzla'yı en iyi şekilde tüm Türkiye'ye tanıttığımızı düşünüyorum. Tuzlaspor'un bu başarısında büyük pay sahibi olan oyuncu kardeşlerime çok güveniyorum. Çok kaliteli ve genç bir ekibe sahibim, bu yöndende çok şanslıyım.

       Buradan cefakar taraftarımızada bir parantez açmak istiyorum. Bizleri her zaman sonuna kadar desteklediler, onlara çok teşekkür ederim. Bizler Tuzla'yı en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapacağız ama skor ne olursa olsun dosluk ve kardeşlik içerisinde desteklerini bizden esirgemesinler. Bu arada sadece Tuzla taraftarı değil bütün takım taraftarlarının sporun barış ve kardeşlik ruhuyla takımlarını centilmence desteklemelerini temenni ediyorum. Birbirinden değerli 4 takımın olduğu gruptaki bütün takımlara başarılar diliyor ve sizin vasıtanızla başta başkanımız olmak üzere bütün yönetim kurulumuza, sezon boyunca özveriyle çalısan oyuncu kardeşlerime tekrardan cefakar taraftarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlere de yayın hayatınızda başarılar diliyorum.

Durmuş Ali Çolak (BATMAN PETROLSPOR)
       Öncelikle şampiyon olan Düzyurtspor'u tebrik ederim. Biz Batman Petrolspor olarak çok zor dönemlerden geçtik. Devre arası birkaç oyunucmuzla yollarımızı ayrımak zorunda kaldık, yerlerine genç ve kaliteli oyuncular aldık ve çok güzel bir ivme yakaladık. Ligin ilk yarısı kaybettiğimiz puanlar sebebiyle liderle aramızda oluşan 13 puanlık farkı ikinci yarı inanılmaz istek ve azmimizle 2 puana kadar indirdik, son dakikaya kadar şampiyonluğu kovaladık ama nasip olmadı artık play-offlardan çıkmak için elimizden geleni yapacağız. Batman halkına, camiamıza yıllardır bekledikleri üst lig sevincini yaşatacağız. Hedefimiz üst lig, hatta daha üst ligler çünkü bu dinamik Batman'da var ve biz bunu harekete geçirmek için çalışıyoruz.

       Play-offlarda iyi konsantre olan, futbol şansı yanında olan kazanacak. Biz ekip olarak başkanımızdan yönetim kurulumuza, sahada ter döken oyuncularımdan kulübedeki oyuncularıma, teknik ekibime, doktoruma, malzemecimize ve taraftarımıza kadar çıkmak için konsantre olduk ve ümit ediyorum ki bir üst lige çıkacağız. 2. Lig için önümüzdeki Sandıklıspor maçını düşünüyoruz, şanslarımız eşit. Bizim kazanıp finale kalmak en büyük hedeflerimizden bir tanesi oradan da rakip kim olursa olsun kazanıp başarımızı taçlandırmak istiyoruz. Taraftarımıza da ayrıca bir parantez açmak istiyorum, futbolcularımızı ve bizi asla yalnız bırakmadılar. Önümüzde oynayacağımız 2 tane 90 belki de 120 dakikalık final maçları kaldı, bizleri yine yalnız bırakmasınlar ve fair-play içerisinde sonuna kadar desteklerini esrgemesinler. Biz Batman halkı için elimizden geleni yapacağız, yeter ki yanımızda olsunlar. Play-offlarda oynayan bütün takımlara başarılar dilerken bütün takımların seyircilerine futbolun onlar olmadan tadı olmadığını, sporun dostluk, barış ve kardeşlik olduğunu unutmadan centilmenlik çercevesınde takımlarını sonuna kadar desteklemelerini temenni ediyorum. Ayrıca sizin vasıtanızla başkanımızdan yönetim kurulumuza bizlerden bugüne kadar desteklerini esirgemeyen bütün Batman halkına sonsuz şükranlarımı sunuyorum.. Transfer Merkezi ailesine de bu hoş röportaj için çok teşekkür ederim.

Yavuz İncedal (Erzurum BBSK)
       Daha önce 3 kez play-off oynamış bir hoca olarak dördüncü kez play-off oynamak gurur verici tabi ama play-off sonucunda başarılı olup şampiyon olarak Erzurum halkına hediye etmek, benim ve tüm oyuncu kardeşlerimim en büyük hedefi. Play-offlardaki performanslar normal bir sezondakinin üstü ya da altında olabiliyor, az hata yapanın ipi göğüsleyeceği bir maraton olacak, play-offların havası bir başka. Tabi ki burada birbirinden değerli 4 takım yarış içerisinde olacağız, favorisi olmayan maçlar oynanacak. Umarım oyuncularım da elinden gelenin en iyisini yaparak başarlı bir şekilde evimize şampiyonluk kupasıyla dönmek istiyoruz. Erzurum halkı bütün dinamikleriyle şampiyonluk için hazır, müthiş tesisimiz ve şehrimizin sportif anlamda potansiyeli açısından üst liglere çıkıp eski şaşaalı günlerine döndürmek için yoğun tempoda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Oyuncularıma güveniyorum burada başarılı olmak için herşeylerını ortaya koyacaklardır.

       Tabi ki ümidim maçların hem oyuncular hem de tribündeki taraftarlarımız açısından dostluk ve fair-play içerisinde geçmesi. Umarım play off maçlarında hakedenin kazandığı ve kazanın da kaybedenin de elele tribünleri selamladığı maçarın olması. Çünkü 4 takım içerisinden sadece bir takım şampiyon olabiliyor ve umarım bu biz oluruz. Taraftarlarımız bizlerin en büyük itici gücü, muhtemelen bizleri yine yalnız bırakmayacaklardır. Onlardan takımımız adına isteğimiz maçın son dakikalarına kadar yanımızda olmaları, onların destekleriyle sahada ter döken oyuncularmızın güçleri birleştiği sürece başarılı olacağımızı ve hedefimize yürüyeceğimizi belirtmek istiyorum. Buradan her zaman yanımızda olan başkanımız, yönetim kurulumuz, son dakikaya kadar play-off için savaşan oyuncu kardeşlerim, antrenörlerden masörüme kadar tüm ekibime ve muhteşem taraftarımıza teşekkürlerimi sizin vasıtanızla iletmek istiyorum. Transfer Merkezi ailesine yayın hayatına başarılar diliyor ve başarılarınızın devamını temenni ediyorum.

Röportajlar: Yakup ATEŞ
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder