18 Haziran 2014 Çarşamba

Maç Analizi: Rusya 1-1 Güney Kore

Hazırlık Maçı Gibi…
       H Grubu’nda Rusya ve Güney Kore sahne aldı.. Bazı sebeplerden dolayı maçın ilk yarısını izleyemedim ama okuduğum ve edindiğim bilgilere göre pozisyonu az ve iki takımın da savunmaları açmakta zorlandığı bir 45 dakika geçmiş..

       İkinci yarıyı da iştahlı bir şekilde izleyemedim. Çünkü ekranda Dünya Kupası maçı değil de bir özel maç oynanıyor gibiydi.. Akinfeev’in turnuvadaki ilk büyük kaleci hatasını yapması sonucu Güney Koreliler Keun-Ho Lee  ile öne geçti..  Capello’nun savunma kurgusuna, takım savunmasına önem verildiği bilinir.. Ancak bu kadar dikkatli ve” aman hata yapmayalım” düşüncesi çok gereksiz.. Yine de hakkını verelim.. Kerzhakov hamlesi tam zamanında yapıldı.. Oyunu çok güzel okudu. Onun oyuna girmesi arkadaşlarının da istekli olmasına vesile oldu.  Güney Kore savunmasını zorlamaya başladılar.. Beraberlik golü de gecikmedi..

       Not almadığım için detaylı analiz yapamıyorum ancak maçın hakkı beraberlik gibi geldi. İki takım da ikinci yarı itibariyle konuşuyorum, galibiyet için extra bir çaba içerisinde değildi..

Hazırlayan: Orhun ALİCİKOĞLU
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder