1 Ağustos 2014 Cuma

Yenileniyoruz!

       Transfer Merkezi yeni sezona yenilenen kadrosuyla giriyor. Yeni sezon öncesi yönetici ve yazar kadromuzla ilgili bazı değişiklikler yaptık, önümüzdeki günlerde sitemizin tasarımıyla ilgili de yenilikler yapmayı planlıyoruz.

       Sitemiz yazarlarından Muhammed Ekti, "Avrupa Ligleri Sorumlusu" göreviyle "Türkiye Ligleri Sorumlusu" Hüseyin Karabacak ile birlikte Genel Yayın Yönetmenimiz Çetin Kuzu'nun yardımcılığına getirildi. Ali Karakaş, Yakup Ateş, Emin Örnek ve Canan Akarca Kuzu sitemizin yönetici kadrosunu oluştururken Kaşif Yavaş "Süper Lig Sorumlusu", Namet Ateş "PTT 1.Lig Sorumlusu", Erkan Aday ve Haydar Bulaca "Amatör Futbol ve Alt Ligler Sorumlusu", Oğuzhan Arslan ise "Röportaj Sorumlusu" görevlerine devam edecekler.

       Başyazarımız Yiğit Can Ertunç olmak üzere, yazar kadromuzu Alper Kaya, Orhun Alicikoğlu, Utku Yastıkcı ve Fethi Aytuna oluştururken, Volkan Vardarlı ve Serkan Çokaydın İddaa yazarı olarak görev yapmaya devam edecektir. Sosyal medya editörlerimiz Uğur Yılmaz ve Uğur Dürek, Avrupa temsilcimiz İsmail Özen, Hukuk Danışmanımız Av.Burak Mengü'dür.

       Onur Dündar, Ümit Şengün, Tamer Sami Sert, Sefa Örnek, İsmet Çelik, Harun Yapar, Enes Yalıhüyük, Hüseyin Gayretli, Mahmut Alper Güloğlu ve Osman Kılıç artık "İl Temsilcisi" göreviyle kadromuzda yer alacaktır.

       İşlerinin yoğunluğu ya da özel nedenlerden dolayı sitemize yeterince katkıda bulunamayan Serdar Soylu, Serkan Kayalar, İvan Kile, Erman Özgür, Oktay Serdar, Hakan Gerin, Hakan Nergis, Özgün Çağlar Öztürk, Anıl Yazar ve Batuhan Bozkurt artık yazar kadromuzda olmayacaklar. Katkıda bulunanlar bölümünde yer alacak bu isimler, fırsat buldukları takdirde konuk yazar olarak sitemize katkıda bulunmaya devam edebileceklerdir.

ÖNEMLİ UYARI!
       Yazımızı son bir uyarıyla tamamlamak istiyoruz. Son dönemde sitemizin ülke genelinde ulaştığı popülarite nedeniyle bunu kötü niyetle kullanıp sitemizin sahibi/yöneticisi olduğunu söyleyerek halkı kandırmaya çalışanlar ya da bizi taklit edenler olduğu konusunda geri dönüşler almış bulunuyoruz. "Transfer Merkezi" markasının ve sitemizin imtiyaz sahibi Çetin Kuzu'dur, markamız tescil edilmiş olup tüm hakları tarafımıza aittir. Sitemizin tüm yönetici ve yazar kadrosunu yukarıda görebilirsiniz. Künye sayfamızda adı geçmeyen kişilerin yanıltıcı sözlerine itibar etmemenizi önemle rica ederiz.
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

1 yorum:

  1. Canan Akarca ve Pelin Koç konu mankenimi sitenizin? :)

    YanıtlaSil