25 Kasım 2014 Salı

BAL'ın Golcüleri

       BAL 1.Grup'ta Mardinsporlu Kemal Tosun ve Tatvan Gençlerbirliği forması giyen Güven Güneri'nin 6 golü bulunuyor. Kemal Tosun geçen sezon oynadığı Karaköprü Belediyespor takımında 15 maça çıkmış ve sadece 1 gol atabilmişti. Bu sezon ise 6 golle dikkatleri üzerine çekti. Grubun diğer golcüsü Cizreliler'in Ceho'su Serge Dijehoua ise 5 golle onları takip eden isim. Dijehoua maç başına 0,83 gol ortalamasıyla iyi bir grafik çizmiş durumda.

       BAL 2.Grup'ta Beşikdüzüspor'dan Erkan Kahraman ve Serhat Ardahanspor'dan Hakkı Tosun'un 8 golü var. Hakkı Tosun geçen sezon oynadığı Etimesgut Belediyespor'da 14 maçta 2 gol atmıştı.

       BAL 3.Grup'ta Kilis Belediyespor'lu Mehmet Türk'ün 7 golü var. Geçen sezon Erzin Belediyespor ile 13 gol atan oyuncu başarılı performansını bu senede devam ettiriyor.

       BAL 4.Grup'ta Kozan Belediyespor'lu Uğur Dalmış'ın 9 maçta 7 golü var.Geçen sezon yine aynı ekipte oynayan oyuncu 26 maçta 4 gol atabilmişti.

       BAL 5.Grup'ta ise gol krallığı çekişmeli geçen gruplardan; Bartın forması giyen Toma Tabatzade 7 gol ile takımının en golcü ismi. Toma Tabatzade geçen sezon oynadığı Niğde Belediyespor'un 3.Lig'e çıkmasında büyük katkısı olmuştu. Kastamonusporlu Samet Sami Bank ve Gökhan Şanlıtürk'ün de 7 golü bulunuyor. Bu ikili Kastamonuspor'un liglerde en çok gol atma sebebinin başrolleri konumunda. Son olarak "Gabira" lakaplı Kıbrıslı oyuncu Mustafa Yaşınses'in 8 asisti de dikkatlerden kaçmıyor.

       BAL 6.Grup'ta ise Kırıkkalesporlu Ufuk Koç 7 golle grubun en çok gol atan oyuncusu. Onu takip eden oyuncular ise Zara Belediyespor'dan Mustafa Akkuş ve Mikail Baydır'ın 6 golü bulunuyor. Mikail Baydır 95 doğumlu, Sivas A2 takımından gelen yetenekli bir oyuncu. Takımının şu an lider olmasında çok büyük katkıları var, bazı maçlarda tek başına 3 puan alması ve yetenekleriyle gözlerden kaçmayan bir isim.

       BAL 7.Grup'ta ise Muğlaspor'dan Kadir Söylemez, Konyaaltı Belediyespor'dan Burak Kömürcü ve Sarayköyspor'dan Bilal Türkoğlu'nun 7 golü var. Burak Kömürcü profesyonel bir oyuncu ve kariyerinde ilk defa bölgesel amatör ligde oynuyor. Maç başına 1.17 gol istatistiği ile Kadir Söylemez en göze çarpan isim.

       BAL 8.Grup'ta ise Manisa BŞB'li Oğuzhan Türkmen ve Somaspor'lu Ersin Aksaç 6 golle grubun golcü isimleri

       BAL 9.Grup'ta ise tam bir kapışma var. Mudanyaspor'dan Ali Şentürk, Elmasbahçeler'den Sinan Yıldırım, Çayırova'dan İshak Kurt ve Yenibosna'dan Oğulcan Erdul'un 5 golü var.

       BAL 10.Grup'ta Kütahyaspor'da 3.sezonunu geçiren Derviş Hüseyin Güner bu sezon oynadığı 8 maçta 7 gol attı. Geçen sezon oynadığı 18 maçta 7 gol atan oyuncu şimdiden bu başarıyı yakalamış durumda. Grubun diğer bir golcüsü ise Eskişehir Demirspor'dan Ömer Ankaralıgil'in tam 7 golü var. Ömer Ankaralıgil geçen sezon Kütahyaspor'da 18 maça çıkmış ve gol atamamıştı.

       BAL 11.Grup'ta ise Tekirdağspor'lu Birol Öztürk'ün 9 golü bulunuyor. Turkiye Kupası'nda da 5 gol atan oyuncu toplamda 14 gol atarak başarılı bir istatistik yakalamış durumda.

Hazırlayan: Mete EKİZ
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

1 yorum:

  1. Dersimspor'dan LUCAS SEBASTIAN RODRIGUEZ unutulmuş Kupada 3 Ligde 6 golü bulunuyor.

    YanıtlaSil