17 Nisan 2015 Cuma

Amatör Liglere Düşen Milli Futbolcular (2)

        Bir zamanlar Genç Milli takımda ve milli takımın alt yaş kategorilerinde oynamış, geleceğin yıldız adayı olarak gösterilen ancak şu an amatör liglerde oynamak zorunda kalan futbolcuları kaleme aldığımız yazı dizisinin ikinci bölümüyle sizlerleyiz. sizler için kaleme aldık. Geleceğin yıldızı olması beklenirken bir anda kariyeri düşüşe geçip amatör liglere düşen yetenekler  şimdi ne yapıyor gelin şimdi hep beraber okuyalım.

İsmail Özgür Göktaş
        1989 Bursa doğumlu. Futbola Bursaspor alt yapısında başlayan oyuncu 12 defa Süper Lig'de forma şansı buldu. 1.Lig'de 27, 2 Lig'de 58, 3.Lig'de 46, Türkiye Kupası'nda 16, U21 Ligi'nde 47, BAL'da 22 maçta forma giydi.

        U18 ve U19 Milli takımlarda toplam 12 defa forma giyen İsmail Özgür, o dönemde Bursaspor'un  yeni yıldız adayı olarak gösteriliyordu, hatta Beşiktaş'ın transfer edeceği haberleri çıkmıştı ancak hiçbir zaman kendisinden beklenen performansı sergileyemedi maalesef.

Oynadığı takımlar: Bursaspor, Bursa Merinos, Kasımpaşa, Tarsus İdman Yurdu, Güngörenspor, Derince, Mudanyaspor, Gebzespor.

Şimdi nerede, ne yapıyor? Sezona Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Mudanyaspor'da başlayan ve ara transfer döneminde Gebzespor'a transfer olan oyuncu ligde 22 maçta forma giydi.

Muhammed Ali Atam
        1988 İstanbul doğumlu. Futbola İFA alt yapısında başlayan oyuncu gösterdiği performans ile Galatasaray'a transfer oldu. Oyuncu kiralık olarak Erzincanspor'da oynadıktan sonra Galatasaray ile olan sözleşmesini fesih ederek Sarıyer'e transfer oldu. Oyuncu Süper Lig ekibi Sivasspor forması giydiği dönemde ani bir karar ile İstanbul Süper Amatör Lig ekibi İFA'ya imza atarak kariyerindeki en büyük düşüşü yaşadı. Muhhammed Ali, 20 defa milli formayı giymişti.

Oynadığı takımlar: İFA, Galatasaray, Erzincanspor, Sarıyer, Anadolu Üsküdar, Sivasspor, Sivas 4 Eylül Belediyespor, İFA.

Şimdi nerede, ne yapıyor? 2 yıldır futbola başladığı İFA takımında oynuyor. Bu sezon BAL'da 20 maçta 5 gol atmayı başardı.

Cengiz Çoban
        1988 Vakfıkebir doğumlu. Futbola Trabzon Tütünspor'da başlayan oyuncu, 1 yıl sonra Trabzonspor alt yapısına transfer oldu. Profesyonelliğe Şekerspor ile adım attı. Geçen sezon 3.Lig ekibi Gaziosmanpaşa forması giyen oyuncu 2014-15 sezonunda Bölgesel Amatör Lig ekibi Beşikdüzü'ne imza atarak amatör lige dönmüş oldu. U16, U17, U18, U19 Milli takımlarında 45 kez oynamıştır.

Oynadığı takımlar: Trabzon Tütünspor, Trabzonspor, Şekerspor, Türk Telekom, Pendik, Van Büyükşehir Belediyespor, Batmanspor, Gaziosmanpaşaspor, Beşikdüzü, Gebzespor.

Şimdi nerede, ne yapıyor? Sezona Bölgesel Amatör Lig ekibi Beşikdüzüspor'da başlayan oyuncu, ara transfer döneminde Gebzespor'a transfer oldu ve halen bu kulübün formasını giymekte.

Harun Karadaş
        1988 İstanbul Şişli doğumlu. Futbola İstanbul ekibi Kuştepe'de başlayan oyuncu, 1 yıl sonra Galatasaray alt yapısına transfer oldu. Profesyonel imzasını Kasımpaşa'ya atan oyuncu Belediye Bingölspor forması giydiği 2012-13 sezonunun ardından Amatör Lig ekibi Edremit Belediyespor'a imza atarak amatör lige döndü. U15, U16, U17, U18, U19 Milli takımlarının 69 defa formasını giydi.

Oynadığı takımlar: Kuştepespor, Galatasaray, Kasımpaşa, Alibeyköy, Darıca Gençlerbirliği, Elazığ Belediyespor, Belediye Bingölspor, Edremit Belediyespor, Sinopspor, Çarşambaspor.

Şimdi nerede, ne yapıyor? Oyuncu Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Çarşambaspor forması giymekte. Bu sezon Türkiye Kupası'nda 2, BAL'da 19 maçta görev yaptı.

Samet Kılıç
        1988 Tekkeköy doğumlu. Futbola Irmak Sanayispor'da başlayan oyuncu 4 yıl sonra Samsunspor'a transfer olarak kariyeri için önemli bir adımı gerçekleştirmiş oluyor ancak sonradan kariyeri düşüşe geçiyordu. Gaziosmanpaşaspor'da forma giydiği 2013-14 sezonun ardından Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Ceyhanspor ile anlaşan oyuncu amatör liglere dönmüş oldu. Süper Lig ve PTT 1.Lig'de de oynayan Samet, U18, U19, U20 Milli takımlarında 16 defa forma giymişti.   Şimdi nerede, ne yapıyor?

Oynadığı takımlar: Irmak Sanayi, Samsunspor, Manisaspor, Güngörenspor, Mardinspor, Pazarspor, Anadolu Üsküdar, Elazığ Belediyespor, Şekerspor, Orhangazispor, Bozöyükspor, Ceyhanspor, Elmasbahçelerspor.

Şimdi nerede, ne yapıyor? Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Ceyhanspor'da başladığı sezona Elmasbahçelerspor'a transfer olarak bitiren oyuncu, toplam 14 defa forma şansı buldu..

Mehmet Düz
        1988 Almanya Berlin doğumlu. Futbola Galatasaray alt yapısında başlayan oyuncu alt yapıda göstermiş olduğu performans ile U15, U16, U17 Milli takımlarında 35 defa forma giymiştir. TFF 2.Lig ekiplerinden Gölbaşıspor forması giydiği dönem ani bir karar ile Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Ceyhanspor ile anlaşmıştır.

Oynadığı takımlar: Galatasaray, Beylerbeyi, Mersin İdman Yurdu, Gebzespor, Yeni Malatyaspor, Bozöyükspor, Bayrampaşspor, Güngörenspor, Gölbaşıspor, Karasuspor.

Şimdi nerede, ne yapıyor? Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Karasuspor forması giymekte. Bu sezon 16 maçta görev yaptı.

Fevzi Emir Oskay
        1988 Seyhan doğumlu. Futbola Adana Demirspor alt yapısında başlayan oyuncu 2.Lig'de 2, 3.Lig'de 1, U21 Ligi'nde 13, BAL'da 1 maç forma giymiştir. U15, U16, U17 Milli takımlarda 36 defa forma giyen genç oyuncu, profesyonel liglerde oynadığı maçtan çok milli olarak ilginç bir istatistiğe imza attı.

  Şimdi nerede, ne yapıyor?

Oynadığı takımlar: Adana Demirspor, Konyaspor, Yeni Ereğlispor, Seyhan Belediyespor, Çukurova Üniversite, İskenderunspor 1967, Kozanspor, Adana Hıdırlıgücü.

Şimdi nerede, ne yapıyor? Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Adana Hıdırlıgücüspor forması giymekte ancak bu sezon sadece 1 maçta oynayabildi.

Tufancan Gökçe
        1995 İstanbul Güngören doğumlu. Futbola Samsunspor'da başlayan genç oyuncu profesyonelliğe Orhangazispor'da geçti. Akademi liglerinde 65 maç, U21 Lig'nde 34 maçta forma giymişti. U15, U16, U17 takımlarında 21 defa milli oldu ancak kariyeri sürekli düşüşlerle devam etti, şu an Bölgesel Amatör Lig'de oynuyor.

Oynadığı takımlar: Samsunspor, Orhangazispor, Çarşambaspor ve Tokat Özel İdarespor.

Şimdi nerede, ne yapıyor? Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Tokat Özel İdarespor forması giymekte.

Mert Ali Turgut
        1995 Malatya doğumlu. Futbola Yeni Malatyaspor'da başladı. Akademi liglerinde 57 maç, TFF 2.Lig'de 4, Türkiye Kupası'nda 1, BAL'da 8 maçta görev yaptı. Zamanında U15 ve U17 Milli takımlarının formasını 5 kez giymişti.

Oynadığı takımlar: Yeni Malatyaspor, Kahramanmaraş BBSK, Malatya Yeşilyurtspor.

Şimdi nerede, ne yapıyor? Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Malatya Yeşilyurtspor formasını giyen oyuncu, bu sezon toplam 8 maçta görev aldı.

Futbolu Erken Yaşta Bırakan Milli Oyuncular

Serdar Keşçi
        1988 İstanbul Gaziosmanpaşa doğumlu. Futbola Galatasaray alt yapısında başlayan oyuncu sırası ile Beylerbeyi, Orhangazi, Sürmenespor, Diyarbakırspor, Maltepespor formalarını giydi. 76 defa Genç Milli takımda oynama başarısı gösteren Serdar, 2013'te Maltepespor'dan ayrıldıktan sonra herhangi bir takımın formasını giymedi ve henüz 25 yaşında futboldan kopmuş oldu.

Dinçer Akdemir
        1988 Hanak doğumlu. Futbola Galatasaray alt yapısında başlayan oyuncu sırası ile Küçükçekmece ve 1.Amatör lig ekibi Büyükçekmecespor'da oynadı. 35 defa milli olan bu kardeşimiz, 2008 yılında daha 20 yaşındayken yeşil sahalardan uzaklaşmıştır.

Ali Melih Özçelik
        1987 Konya doğumlu. Futbola Konyaspor'da başlayan kaleci, sırası ile Fenerbahçe, Turgutluspor, Afyonkarahisar, Konya Anadolu Selçuklu kalesini korumuştur. 53 defa Milli olan  kaleci, 25 yaşında yeşil sahalardan uzaklaşmıştır.

Ferhat Yayla
        1987 İstanbul doğumlu. Futbola Efsane İstanbulspor'da başlayan oyuncu sırası ile Bakırköyspor, Sivasspor, Anadolu Üsküdar, Konya Anadolu Selçuklu, Eyüpspor, Erzurumspor ve Topçularspor formaları giymiştir. 32 defa Genç Milli takımların forması giyen Ferhat, 2013 yılında geçirdiği sakatlık sonrası çok erken bir yaşta yeşil sahalardan kopmuştur.


Kadir Yaşar
        1987 İzmir doğumlu. Futbola Çamdibigücüspor'da başlayan oyuncu sırası ile Beşiktaş, Menemen Belediyespor, Karşıyaka, Narlıdere, Konak Belediyespor ve Muradiyespor formaları giyerek futbolu bıraktı. Hiç profesyonel olmayan oyuncu, 16 defa Genç Milli formayı giymişti.

Sami Sağlam
        1988 Kalkandere doğumlu. Futbola Aydınspor'da başlayan oyuncu daha sonra Orduspor forması giyerek PTT 1.Lig'de forma şansı bulmuş bir oyuncudur. 2011 yılında askere gitmesi ile futboldan uzaklaşan oyuncu, son olarak Amatör ligde Çine Madranspor forması giyerek 2013 yılında yeşil sahalara veda etmiştir. Sami, zamanında U16 milli takımında 4 defa forma giymişti.

Ahmet Ünaldı
        1988 Karaisalı doğumlu. Futbola Seyhan Belediyespor'da başlayan oyuncu sırası ile Gaziantepspor, Çukurova Üniversitesi'nde oynadıktan sonra futbol hayatını noktalamıştır. U17 Milli takımının 2 defa formasını giymiştir.

Altay Kartal
        1988 Seyhan doğumlu. Futbola Mersin Gençlerbirliğinde başlayan oyuncu sırası ile Mezitli, Beşiktaş, Aydınspor, Hatayspor, Bayrampaşaspor, Kozan Belediyespor, Fener Köyü, Osmaniyespor ve son olarak Yenibosnaspor forması giymiştir. Bu sezon hiçbir takımda forma giymeyen Altay, zamanında U16 Milli takımında 2 defa oynamıştı.

Hazırlayan: Haydar BULACA
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder