6 Mayıs 2015 Çarşamba

2.Lig Play-Off Röportajları (Kırmızı Grup)

        PTT 1.Lig'e çıkacak son takımı belirleyecek 2.Lig Play-Off maçları öncesinde Kırmızı Grup'tan play-off'a katılacak 4 takımın teknik direktörleriyle röportaj yaparak play-off ile ilgili görüşlerini aldık. Play-off'ları Kırmızı Grup ayağında Sarıyer ile Bandırmaspor karşı karşıya gelirken İnegölspor ile Hatayspor karşılaşacak. Bu iki maçın galipleri arasında oynanan maçı kazanan ekip finalde Beyaz Grup tarafından gelen takımla PTT 1.Lig'e çıkmak için mücadele edecek. Beyaz Grup'tan katılan takımların hocalarıyla yaptığımızı röportajları da buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.


Kemal Kılıç (Bandırmaspor)
Bize görev çok yeni geldi. Ama play-offlarda şansımızın yüksek olduğunu düşünüyorum. Şampiyonluğu son haftalarda kaçırmak bizi etkilese de, o moral bozukluğunu atlattık. Bu tür çift maç eleme usülü olan karşılaşmalarda normal sezonda göstermeniz gereken performanstan daha fazla performans göstermeniz, sahada ekstra işler yapmanız gerekiyor. Oyuncularım ve teknik heyetim bu işin bilincindeyiz. Rakibimiz favori olarak gösterilen takımlardan birisi, zor bir rakip. Ama bizim tek derdimiz maçları teker teker kazanıp üst lige çıkmak. Bandırmaspor taraftarı son birkaç sezondur hep son haftalarda şampiyonluğu kaçırmanın üzüntüsünü yaşıyor, onların bu üzüntüsünü mutluluğa çevirmek istiyorum. Bunun içinde oyuncularım sahada basmayacak yer bırakmayacaklardır. Maç maç düşünüyoruz ama şampiyonluğa da kilitlendik camia olarak. Bu önemli final maçlarında Bandırma halkına, büyük taraftarımıza çok iş düşüyor. Bandırmaspor’u el ele şampiyonluğa taşıyacağız. Fair-play çerçevesinde, sakatlık, kaza bela olmadan güzel maçların oynanmasını diliyorum. Transfer Merkezi ailesine de çalışmalarında başarılar diliyorum.

 
Bahri Kaya (Sarıyer)
Biz 10. haftadan sonra görevi devraldık. Çok fazla play-off şansımız olmamasına rağmen, zorlukları da aşarak play-off’a kaldık. Ligimiz çok istikrarsız. Mesela biz son sıralardaki takımlara verdiğimiz puanları vermeseydik bugün 1. olarak çıkabilirdik. Öyle bir ligdeyiz ki, kimin kimi yeneceği, neyin ne olacağı belli değil. Bir de bizim grup daha zor bir grup idi. İkinci yarının ortasında bir çıkış yakaladık ve ilk 5’de tamamladık ligi. Bundan sonraki maçları günlük performans, tecrübesini sahaya yansıtabilen, sabırlı olan takımlar ve oyuncular belirler. Bu unsurları sağlayan takımlar, ikili maçlardan çıkar. Bizim amacımız PTT 1.Lig’e çıkacak takım olmak. Takımımıza bu konuda fazlasıyla güveniyorum. Bütün takımların şansı bence eşit. Tüm takımlara başarılar diliyorum.


Şaban Yıldırım (İnegölspor)
2.Lig her geçen sene zorlaşıyor. Alt liglere indikçe mücadele artıyor, üst seviyeye çıkıyor. Bir de bu sezon biz zor bir gruba düştük. 1. olarak PTT 1.Lig'e yükselme hedefiyle yola çıkan 7-8 tane takım vardı, Göztepe çıktı. Biz de çok istedik ama olmadı, play-off şansımızı değerlendirip PTT 1.Lig’e çıkmak istiyoruz. Çok zorlu maçlar geçti ligde, çok zorlu bir play-off olacak. Hatayspor’a değinecek olursam, en güçlü takımlardan birisiydi. İki senedir PTT 1.Lig’in kapısından son maçta dönüyorlar. Takımlarında önemli, tecrübeli oyuncular bulunuyor. Çok ama çok zor maç olacak ancak biz de güçlüyüz, tecrübeliyiz, çalışkanız. Bu turu geçen takımın önü biraz daha açılacak bence. 


Ahmet Taşyürek (Hatayspor)
Artık bizim için sözün bittiği yerdeyiz. Play-off tecrübesi olan bir takımız, hatta 2 yıldır trajik bir şekilde takımımız PTT 1.Lig'in kapısından dönüyor. 3. yıla giriyoruz, artık çıkma vaktimiz geldi, tabii Allah'ın takdiri ama tüm çalışmalarımız ve gayelerimiz bu yönde. Bu sezon maddi sıkıntılar açıkçası belimizi büktü. Geçen haftadan beri çıkan haberler doğru. Ama ben futbolcularıma '' Paranın bazı şeylerden önemli olmadığını, savaşmamız gerektiğini'' anlattım. Onlar da sağolsun bana saygı ve sevgisinden dolayı benimle birlikte hareket ediyorlar. Rakibimiz zor bir takım. Bence takım oyununu en iyi oynayan takımlardan birisi. Zor maç olacak ama biz şampiyon olmak istiyoruz. Transfer Merkezi ailesine çalışmalarında başarılar diliyorum.
Yasal Uyarı!
Röportajlar, Transfer Merkezi ekibi tarafından yapılmıştır, tüm hakları saklıdır. Kaynak verilmeden, izinsiz kullanılamaz.
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder