5 Mayıs 2015 Salı

2.Lig Play-Off Röportajları (Beyaz Grup)

        PTT 1.Lig'e çıkacak son takımı belirleyecek 2.Lig Play-Off maçları öncesinde Beyaz Grup'tan play-off'a katılacak 4 takımın teknik direktörleriyle röportaj yaparak play-off ile ilgili görüşlerini aldık. Play-off'ları Beyaz Grup ayağında Pendikspor ile Menemen Belediyespor karşı karşıya gelirken Ümraniyespor ile 1461 Trabzon karşılaşak. Bu iki maçın galipleri arasında oynanan maçı kazanan ekip finalde Kırmızı Grup tarafından gelen takımla PTT 1.Lig'e çıkmak için mücadele edecek. Play-off öncesi Kırmızı Grup'tan katılacak 4 takımın teknik adamıyla yaptığımız röportajları okumak için buraya tıklayabilirsiniz.


Erhan Özalp (Menemen Belediyespor)
Ben ve ekibim 9. haftada göreve geldik. Daha önceden de Menemen Belediyespor’da çalıştım. Hem futbol oynadım hem hocalık yaptım Menemen’de. Menemen beni tanıyor, ben Menemen’i tanıyorum. Biz geldikten sonra oyuncu kadrosunu tanıma sürecimiz oldu. Bu sürecin ardından üst üste galibiyetler alarak çıkış yakaladığımız da oldu, iniş sürecimiz de oldu. Ama genel anlamda başarılı bir lig süreci geçirdik. 3.Lig’den çıktığımız ilk senede play-offlara kalmak önemli başarı. Ama biz sadece bu başarıyla yetinmek istemiyoruz, amacımız bu başarıyı taçlandırmak. Sadece takım değil, tüm ilçe kenetlendik. Rakibimiz Pendikspor, şampiyonluğu son haftalarda kaçırdı. Kaliteli oyunculardan kurulu. Ama biz de başarılı bir sezon geçirdik ve üst lige çıkmak istiyoruz. Tüm amacımız, tüm gayemiz bu yönde.


Ahmet Yıldırım (Pendikspor)
Şampiyonluğu son maçlarda kaçırmanın burukluğu var üzerimizde. Ama ne olursa olsun son düdüğe kadar savaşmak istiyoruz. Bazı olumsuzluklar maalesef peşimizi bırakmıyor. Semtin desteğini sezon boyunca maalesef arkamıza alamadık. Sakatlarımız çok maalesef. Uğur sezonu kapattı, Umut’un oynaması zor, kaptanımız İlhan Şahin ve Emre Pehlivan’ın oynaması zor görünüyor. Eksiklikleri bahane eden bir insan değilim, hiçbir zaman olmadım da. Eğer eksikler varsa yerine oynayacak oyuncular en iyisini vermeli sahada ama biliyorsunuz ki sezon başından beri kısıtlı ve dar bir kadromuz var. Rakibimiz Menemen Belediyespor iyi oyunculardan kurulu bir takım. Genç, koşan, savaşan bir takım. 3.Lig'den çıktıkları ilk senede play-offlara kalarak herkesi şaşırttılar. Ligdeki iki maçta da mağlup ettik Menemen Belediyespor’u. Onları yenecek güce sahibiz. Sene başından beri yüreğini ortaya koyan, forması için savaşan oyuncularıma güveniyorum.


Ercümend Coşkundere (Ümraniyespor )
Biz takıma daha üç hafta önce katıldık. Play-offların olması yüksek ihtimaldi, oldu da. Ben sezona bildiğiniz gibi Sakaryaspor ile başlamıştım. Sakaryaspor’un da play-offa kalması bizim bir sezonda yönettiğimiz iki takımın da play-offa kalmasına neden oldu ve bu da beni mutlu ediyor. Play-off'ta inşallah takıma katkımız olur. Play-off deneyimini yaşadık, Karagümrük ile 2.Lig’e çıkmıştım geçen sene, bu senede Ümraniyespor’u çıkarmak istiyoruz. Semtimizin, yönetimimizin takıma katkısı gayet iyi. Kenetlendikçe başarı gelir ve gelecektir. Play-offta oynayacak diğer tüm takımlara başarılar diliyorum.


Hamdi Zıvalıoğlu (1461 Trabzon)
Ligi iyi bitirdik, özellikle son haftalardaki yükselişimizi play-offlarda da devam ettirmek istiyoruz. Trabzon şehrinin, yönetimimizin, kısacası herkesin beklentisi PTT 1.Lig’e çıkmak. Bu takımın yeri PTT 1.Lig. Takımımız fiziksel ve psikolojik olarak hazır. Ufak tefek sakatlıklarımız var ama bizim derdimiz üst lige çıkmak. Taraftarımızın da bizi yalnız bırakmayacağını biliyoruz ve onların da desteğini bekliyoruz. Rakibimiz Ümraniyespor, agresif oynayan başarılı bir takım. Biz de öyleyiz. İki takımın maçı oldukça zevkli ve agresif geçecektir bundan eminim.
Yasal Uyarı!
Röportajlar, Transfer Merkezi ekibi tarafından yapılmıştır, tüm hakları saklıdır. Kaynak verilmeden, izinsiz kullanılamaz.
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder