21 Mayıs 2013 Salı

Günün Transferleri (21 Mayıs)




Ankara Demirspor: Bülent Demirkanlı'nın yerine takımın başına Tahir Çopur getirildi.
Kasımpaşa: Fransız golcü Nicolas Anelka'yla prensip anlaşmasına vardı.
Kasımpaşa: Takımın başına Ertuğrul Sağlam'ı getirmeyi düşünen Kasımpaşa'da, teknik direktör Şota Arveladze'nin Hollanda'nın Vitesse takımıyla büyük oranda anlaştığı bilgisine ulaştık. Vitesse'nin sahibi Gürcü işadamı Merab Zjordania bu transferi çok istiyor.
Fenerbahçe: Galatasaray'ın KAP'a bildirdiği Alper Potuk'u 6.25 milyon Euro + Orhan Şam + Bienvenu karşılığında transfer etti. Eskişehirspor yöneticisi Erdal Şahbaz, "Alper Fenerbahçe'ye gitmeyi kabul etti. Olurunu aldık ve Fenerbahçe parayı nakit verdi" şeklinde açıklama yaptı. Fenerbahçe ayrıca Veysel Sarı'nın transferi için de Eskişehirspor'la anlaştı.
Galatasaray: Elazığspor menajeri Özgür Öztürk, Radyospor'a yaptığı açıklamada Galatasaray ile Serdar Gürler için görüştüklerini söyledi.
Elazığspor: Dennis Butowski ile 5 yıllığına anlaştı. Almanya bölgesel lig takımlarından SSV Buer takımında forma giyen Alman forvet, Sivasspor maçını da tribünde izlemişti.
Balıkesirspor: İç transferde Ali Öztürk'le 2 yıllığına sözleşme yeniledi.
Sivasspor: Brezilyalı yıldız Roberto Carlos, Twitter hesabından Sivasspor'la 3 yıllık sözleşme imzalayabileceğini açıkladı.
Kayserispor: Ankaragücü'nün genç oyuncusu Bilal Gülden'i bedelsiz olarak transfer etti. Bilal daha önce Antalyaspor'la görüşmüştü ama anlaşma sağlayamayınca Kayserispor'a imza attı.
Orduspor: Cihat Arslan'la kesin olarak anlaşmaya vardı. Resmi açıklamanın Cihat Arslan'ın Karşıyaka ile sözleşmesi bittikten sonra (31 Mayıs) yapılması bekleniyor.
Elazığspor: Yılmaz Vural'ın istifasıyla boşalan teknik direktörlük görevi için Erciyesspor'dan ayrılan Osman Özköylü ile anlaştı. Transferin önümüzdeki saatlerde açıklanması bekleniyor.
Beşiktaş: İbrahim Toraman'la 3 yıllığına yeniden anlaştı, önümüzdeki günlerde resmi sözleşme imzalanacak.
Monaco: Sky Italia'nin haberine göre Monaco, Porto'dan Joao Moutinho ve James Rodriguez'i 70 Milyon € karşılığında transfer etti.
Trabzonspor: İç transferde ilk imzayı Serkan Balcı'ya attırdı. Trabzonspor tecrübeli oyuncu ile olan sözleşmesini 2 yıl daha uzattı. 
Gaziantepspor: Gençlerbirliği'nden kiraladığı Oktay Delibalta'nın satın alma opsiyonunu kullanmayacak, Oktay Gençlerbirliği'ne geri dönüyor.
Bursaspor: Danimarka'nın Nordsjaelland takımında forma giyen 21 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Oğuzhan Ayanoğlu'nu takibe aldı. Genç oyuncuyu izlemek için yardımcı antrenör Ersel Uzgur'u Danimarka'ya gönderen Bursaspor, gelecek rapora göre transferi düşünüyor.
Galatasaray: Alper Potuk ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi, transfer resmiyet kazandı. NTV Spor muhabiri Irmak Kazuk'un iddiasına göre Alper Potuk'un transferi 5.5 milyon Euro ve Emmanuel Culio ile Yiğit Gökoğlan'ın bonservisleri karşılığında gerçekleşti.
Kayseri Erciyes: Yerli transferinde Orduspor'dan Ali Çamdalı ve Nizamettin Çalışkan, Sivasspor'dan Kadir Bekmezci ve Antalyaspor'dan Mehmet Eren Boyraz ile anlaştı.
Fatih Hilalspor: Teknik Direktör Cenk Balkan'la yollarını ayırdı. 

KAYNAKLAR: Alt Ligler, Futbolda Devrim, Uzun Paslar, Oğuzhan Sofracı, Ertan Süzgün, Eurobasket, Sportando, NTV Spor, Maçkolik, SporX, Tribün Dergi, Radyo Spor, Ömer Gülhan, Göksel Uzunoğlu, Trend Basket, Basket Faul, Yerel Futbol
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder