22 Ekim 2013 Salı

Erman Özgür'den 1.Lig'de Haftanın Değerlendirmesi

       Puan ve averaj olarak eşit durumda bulunan Adana derbisinde kalite olmasa da goller ve heyecan vardı. Demirspor'un topla daha çok oynamasına rağmen gol pozisyonlarını Adanaspor'un bulması gecenin en önemli ayrıntısı oldu. Adana Demirspor'da Mehmet Eren performansıyla öne çıkarken, Adanaspor'da Tiago ve Talha sahanın en etkili isimleri oldular.

       Haftanın en sürpriz skorunu deplasmanda ligin en iyi takımı olarak gösterilen Ankaraspor'u yenen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yaptı. Suat hocanın takımında kaleci Onur yaptığı kurtarışlarla yıldızlaşırken GBB, iyi konsantre olduğunda her takımı yenebilecek kapasiteye sahip olduğunu gösterdi.

       Lig e müthiş bir başlangıç yapan Balıkesir deplasmanda Samsunspor'a mağlup olurken silik bir görüntü sergileyerek şaşırttı. Musa Sinan maçın adamı olurken, takımının Süper Lig hayallerinide tazelemiş oldu.

       Üst üste aldığı galibiyetlerin moraliyle Manisa deplasmanına çıkan İBB, formda oyuncusu Mustafa Sarp ile öne geçmesine rağmen yediği 2 golle sahadan mağlup ayrılarak lideri yakalama şansını kaçırdı.

       Seyircisi önünde vasat bir futbol sergileyen Karşıyaka, kontrataklarla gol arayan Tavşanlı karşısında 1 puanı zor kurtardı ve mutlak kazanması gereken bu maçta yine hayal kırıklığı yarattı.

       Liderlik şansını elinin tersiyle iten bir başka takımda Mersin İdman Yurdu oldu. Kendi sahasında Denizlispor'dan şok bir yenilgi alan şeytanlarda Mehmet Yıldız'ın sakatlığı takımı olumsuz etkiledi. Horozlarda ise oynanan agresif futbol maçı kazanmalarındaki en önemli faktör oldu.

       Istikrarlı görüntüsüyle şampiyonluk mücadelesini sonuna kadar kovalamayı hedefleyen lider Orduspor'da kaptan Anıl gemisini taşıyan kaptan oldu.

       Haftanın en gollü maçında 4 farklı geri düşmesine rağmen Banahane'nin oyuna girmesiyle toparlanan Şanlıurfa rakibini yakalayamadı. Boluspor ise çok önemli bir deplasman galibiyeti alarak sıkıntılı dönemi atlatmış oldu.

       Genç kadrolarıyla dikkat çeken 2 takımın mücadelesinde gülen taraf konuk ekip olurken Barış Memiş'in attığı frikik golü görülmeye değerdi.

Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder