13 Ekim 2014 Pazartesi

Sarıyer, Birlik ve Beraberlik İçinde…

       Zamanında 16 beraberlikle ligi tamamlayan Ankaraspor’un başkanı Hilmi Gökçınar bir maç çıkışı kendisine beraberlik serisini soran muhabire “Birlik ve beraberlik içinde yolumuza devam ediyoruz!” demişti.

       İstanbul temsilcisi Sarıyer’in 2014-15 sezonu itibarıyla seyrettiği yol da tam anlamıyla “birlik ve beraberlik içinde”. Halihazırda grubunun tek, 2. Lig’in ise iki namağlup takımından birisi. Geride kalan 8 haftada 7 beraberlik ve bir galibiyetle ligde 8. sıraya konuşlanmış durumda.

       Düzyurtspor, Gümüşhanespor ve Gölbaşıspor’la 2-2; Ankaragücü ile 1-1; Pazarspor, Göztepe ve Nazilli Belediyespor’la ise 0-0 berabere kalan Sarıyer’in tek galibiyeti ise 3-0 ile Kırklarelispor karşısında gerçekleşti.

       Geçtiğimiz sezon iki puan farkla kümede kalan Sarıyer, aynı şekilde lige başlamıştı! İlk sekiz haftada yedi beraberlik ve bir galibiyet almasına rağmen kalan maçlarında 12 mağlubiyete engel olamamış, bununla birlikte 6 galibiyet ve 16 beraberlik ile ligi tamamlamıştı. Elbette, grubunun en çok beraberlik gören takımı da olmuştu. Bir önceki sezon da bir puanla kümede kalırken, 13 mağlubiyet almasının yanı sıra 11 beraberlik ve 8 tane de galibiyet elde etmişti.

       Sarıyer bu sezon Türkiye liglerinin beraberlik rekorunu kırabilir; bu durum taraftar içinde daha ligin ilk çeyreği bitmişken bir huzursuzluk yaratsa da Fatih Terim zamanında bu konuya dair net bir demeç vermişti hatırlarsanız: “Yenemiyorsan, yenilme!”

Hazırlayan: Alper KAYA
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder