28 Kasım 2014 Cuma

Haftanın En Güvendiğim Maçları

182-A.Demirspor - Orduspor
        Deplasman ekibi Orduspor'da kriz ortamı bir türlü çözülemiyor. Her geçen hafta daha kötüye giden bir futbol ve üst üste alınan mağlubiyetler, takımdaki istikrarsızlık ve maddi sorunlar Orduspor'un sonunu hazırlayan etkenler olarak göze çarpıyor. Sonuç olarak karşımıza lig sonuncusu ve şimdiden bir alt lige düşmesine kesin gözüyle bakılan bir takım çıkıyor. Ev sahibi Adana Demirspor ise bu sezonun iddialı ekiplerinden. Kadro olarakta rakibinden çok üstün durumdalar. 3 maçlık bir galibiyet serisi yakalayan Demirspor bu haftayı da galibiyetle kapatmak isteyecektir.

        İki takım arasında oynanan son 10 maçıda ev sahibi olan takım kazanmış. Orduspor ligde 5 maçtır puana hasret. Adana Demirspor ise 3 maçtır kazanıyor. Ev sahibi galibiyetine verilen oran az olduğundan biraz şansımızı zorlayarak handikaplı ev sahibi galibiyeti oynayabileceğimiz bir maç olarak görüyorum bu maçı.
Tahmin: 1(H)-1.90

226-Liverpool - Stoke City
        Bu karşılaşmanın İngiltere Ligi'nde bu haftaki en keyifli maçı olacağını düşünüyorum. Puan sıralamasında altlı üstlü iki takımın mücadelesinde ev sahibi Liverpool Şampiyonlar Ligi yorgunu olsa da saha ve seyirci avantajıyla maça asılacaktır. Stoke City ise oynadığı açık futbolla her maçta olduğu gibi bu maçtada üç puanı kovalayacaktır.

        İki takımın son 10 resmi maçına baktığımızda Liverpool'un sadece 3 maçının 2,5 altı bittiğini görüyoruz. Stoke City'de ise bu rakam 2. Her ne kadar ev sahibi Liverpool kağıt üzerinde favori görünsede bir sürpriz çıkma ihtimaline karşılık gol bahislerine yönelmeyi tavsiye ediyorum. Atıp yeme alışkanlığı olan iki takımın mücadelsinde üst seçeneği mantıklı olacaktır.
Tahmin: ÜST-1.55

374-A.Madrid - Deportivo
        Hafta içi Şampiyonlar Ligi'nde zorlu Olympiakos sınavını 4-0 gibi rahat bir skorla geçen ev sahibi son haftalarda form grafiğini yükseltiyor. Özellikle evinde oynadığı maçlarda çok etkili olan Arda Turan'ın takımı kolay gol yemediği gibi çok kolay pozisyona da giriyor. Konuk Deportivo ise bu sezon umduğunu bulamayan takımlardan. 4 haftadır galibiyete hasret oldukları ve ligin diplerine inmiş olmaları bu maçı ne kadar stresli geçireceklerinin göstergesi.

        Özellikle evinde gol atmakta hiç zorlanmayan bir Atletico Madrid ve son iki haftayı gol yemeden kapatsada ligin en fazla gol yiyen takımlarından bir olan Deportivo'nun karşı karşıya geldiği mücadelede aklıma iki ihtimal geliyor. Biri ev sahibinin handikaplı galibiyeti, diğeri ise üst seçeneği. Ben tercihimi handikaplı ev sahibi galibiyetinden yana kullanacağım.
Tahmin: 1 (H)-1.45

507-Fenerbahçe - Eskişehirspor
        Ev sahibi Fenerbahçe son Bursaspor karşılaşmasını saymazsak İsmail Kartal'ın istediklerini yavaş yavaş yapan bir takım haline geldi. Bursaspor maçında pozisyona giremesede kanat oyuncularının bireysel hataları sonucu verilen kontra pozisyonlarından başka pozisyon vermedi. İçeride oynadığı maçlarda yere daha sağlam basan Fenerbahçe bir iki golle maçları kazanmasını biliyor. Konuk Eskişehir ise daha çok içeride başarılı olan bir takım. Deplasmanlarda varlık gösterebildikleri söylenemez. Saraçoğlu'na da bir puan için geleceklerinden şüphem yok.

        Fenerbahçe ligde oynadığı sekiz maçı 2-3 gol aralığında bitirdi. Eskişehirspor'un öncelikle kaybetmemek için oynayacağını düşündüğümüzde bu maçında aynı gol aralığında bitmesi fazlasıyla muhtemel.
Tahmin: Gol(2-3)-1.85

HAFTANIN KUPONU

Hazırlayan: Serkan ÇOKAYDIN
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder