14 Mayıs 2015 Perşembe

3.Lig Play-Off Röportajları (2.Grup)


        2.Lig'e yükselecek son 3 takımı belirleyecek Spor-Toto 3.Lig Play-Off maçları, bugün başlıyor. Biz de Transfer Merkezi ekibi olarak, play-off'a katılacak 12 takımın hocalarıyla teker teker görüşüp play-off maçları ile ilgili görüşlerini aldık. Buyurun, 2.Grup'taki takımların hocalarının düşüncelerini hep birlikte okuyalım. 1.Grup ve 3.Grup röportajlarını da üzerine tıklayarak okuyabilirsiniz.


Yusuf Tokuş (Sivas 4 Eylül Belediyespor)
Play off bizim için çok zor geçecek. Çünkü biz son haftaya kadar birincilik kovaladık, birinciliği çok arzuladık ama maalesef olmadı. Bu bizim motivasyonumuzu bozdu. Gölcük maçları zor geçecek, öncelikle rakibimize deplasmanda yenilmemek istiyoruz. Hedefimiz bu yönde. Maçlar kolay geçmeyecek ama hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Bizim en büyük eksikliğimiz, tüm rakiplerimiz kendini play-offa göre hazırladı, biz sonuna kadar şampiyonluğu kovaladık. O motivasyonu yakalamaya çalışıyoruz. Bazı eksiklerimiz de var ama yedekten gelecek oyuncularımız arkadaşlarının yerlerini dolduracaktır. Tüm takımlara başarılar diliyorum.


Mustafa Ceviz (Yeni Diyarbakırspor)
Öncelikle play offa kaldığımız için sayın başkanıma, teknik heyetime, kulüp genel menajerimize, futbolcularıma ve bu başarıda büyük hakkı olan taraftarımıza teşekkür ediyorum. Büyük bir camia gibi bir kenetlenme örneği gösterdik ve 2.Lig'e çok yakınız artık. Ben ve ekibim devre arasına iki hafta kala göreve geldik. Devre arasında 10 futbolcuyla yollarımızı ayırdık ve onların yerine takviyeler yaparak takımımızı güçlendirdik. Devre arası kısıtlı zamanımıza rağmen, mevcut imkanlar dahilinde iyi oyuncular transfer ettik. Bu kardeşlerimiz de başarılı oldu ve uyum sağladılar. Önceden takımda yer alan tecrübeli kardeşlerimizle, yeni transferlerimiz kaynaştı ve iyi takım olduk. İkinci yarının lideriyiz ve grubumuzun en az mağlup olan takımıyız. Talihsiz puan kayıpları yaşadık ve üzücü bir şekilde bazı maçlarda hakem hatasından dolayı puan kaybettik. Play-off statüsü bu sene değişti, bu statü için ben federasyona teşekkür ediyorum. 4 defa play-off gördüm, önceki play-offlarda tek bir maça sıkıştırılıyordu ve sonucunda yenilen takımın tüm senesi gidiyordu. Şimdi ilk maçta yenilse bile ikinci maça umutlu çıkacak takımlar. Federasyonun bu uygulamasını tebrik ediyor ve olumlu karşılıyorum. Denizli Büyükşehir Belediyespor ligimizin iyi ve başarılı takımlarından. Zor bir maç oynayacağız. Ligde oynadığımız maçın birinde ben yoktum ama iki maçta da galip gelmiş takımımız, bu bizi motive ediyor. Play offlarda tüm takımların şansı eşit. Kendi takımıma fazlasıyla güveniyorum. Diyarbakır şehri olarak kenetlendik, bayraklar, pankartlar asılmış sokaklara. Taraftarlarımıza tüm sezon boyu verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Sitenize de teşekkür etmek istiyorum. Alt ligler konusunda yaptığınız çalışmaların devamını görmek istiyoruz. Tüm takımlara başarılar diliyorum.


İbrahim Çelik (Denizli BBSK)
Her takımın hedefi nasılsa bizim hedefimiz de şampiyonluk. Sezon başında da tüm planlamalar şampiyonluk için yapılmıştı. Rakibimiz de iyi bir takım. Onlar da tabii şampiyonluğu amaçlıyor. Şartlarımız eşit. Şükürler olsun eksik ve cezalı oyuncumuz yok. Tabii futbol sahada oynanıyor. O an maçı isteyen 2.Lig’e çıkacak. Takım olarak maçlara hazırız. Önümüzdeki 3 maçı da kazanmak ve şampiyon olmak istiyoruz.


Ali Beykoz (Gölcükspor)
Sezonda iki maç yaptığımız, birbirimizi tanıdığımız takımlarla yeniden maç yapacağız. Play-offlar çok farklı, her takımın şansı yüzde 25, favori gösterildiğin turnuvada ilk turda elenebilirsin, favori gösterilmediğin turnuvada üst lige çıkabilirsin. 3. Lig’de bu statü ilk defa yapılıyor. İlk maçı evimizde oynayacağız, bu dezavantaj gibi gösterilse de bence dezavantaj değil. Eğer ilk maçta avantajlı skoru alabilirsek, Sivas’da daha rahat bir maç çıkarabiliriz. Rakibimiz oldukça kuvvetli, onların kalitesini biliyoruz, saygı duyuyoruz. Allah’ın izniyle elimizden geleni yapıp üst lige çıkacağız.

Röportajlar: Hüseyin KARABACAK
Yasal Uyarı! Röportajlar, Transfer Merkezi ekibi tarafından yapılmıştır. Tüm hakları saklıdır. Kaynak verilmeden, izinsiz kullanılamaz.
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder