14 Mayıs 2015 Perşembe

3.Lig Play-Off Röportajları (1.Grup)


        2.Lig'e yükselecek son 3 takımı belirleyecek Spor-Toto 3.Lig Play-Off maçları, bugün başlıyor. Biz de Transfer Merkezi ekibi olarak, play-off'a katılacak 12 takımın hocalarıyla teker teker görüşüp play-off maçları ile ilgili görüşlerini aldık. Buyurun, 1.Grup'taki takımların hocalarının düşüncelerini hep birlikte okuyalım. 2.Grup ve 3.Grup röportajlarını da üzerine tıklayarak okuyabilirsiniz.


Özgür Vurur (Darıca Gençlerbirliği)
Takımımızda uzun süredir sakat olan 2 arkadaş dışında eksik yok, bu bizi mutlu ediyor. Çorum Belediyespor ile eşleştik, gayet iyi takım. Hatta play-offa kalan tüm takımlar iyi. Çorum Belediyespor futbol kalitesiyle, oyunuyla bu başarıyı hak etti. Ama bizim de hedefimiz direkt üst lige çıkmaktı. Özellikle direkt çıkamadıktan sonra son maçlarda oynamayan arkadaşlarımıza da şans verdik. Play-offa tüm takım olarak hazırız. Tek hedefimiz şampiyonluk.


Cahit Terzi (Zonguldak Kömürspor)
Geçtiğimiz sezon bildiğiniz gibi Bölgesel Amatör Lig’den yükseldik. Takımı genel anlamda bozmadık, genç arkadaşlarımızla devam ettik. Onlar ilk defa 3.Lig deneyimi gördü, üstüne birkaç oyuncu takviye ettik. Kısıtlı kadromuzla ligi 3. bitirdik. Devre arası belki birkaç takviye yapsaydık lider de çıkabilirdik ama kısmet play-offlaraymış. Üç  maç kadar yakınız 2.Lig’e. Buraya kadar kesinlikle başarılı bir sezon geçirdik. Takımımı kutluyorum. Böyle bir takımın hocası olmaktan da gururluyum. Bir büyük teşekkür de büyük taraftarımıza etmek istiyorum. Gerçekten üst ligleri hak eden bir taraftar kitlemiz var. Takımıyla uyum içinde olan taraftar her camiaya lazım. Rakibimiz İstanbulspor, ligin en güçlü ekiplerinden. Özellikle ikinci devre müthiş bir çıkış yakaladılar. Bizim ikinci devre oynadığımız rakipler içinde en çok zorlandığımız takımdı. Onların gücünü biliyoruz. Ama bizim de şehir olarak hedefimiz üst lige çıkmak. Bunu gerçekleştireceğimize yürekten inanıyorum. Transfer Merkezi ailesine de çalışmalarında başarılar diliyorum. 


Bülent Demirkanlı (İstanbulspor)
Play-oflar her zaman farklıdır. Burada konsantre önemli, maçı yaşamak önemli. Ben buradan öncelikle sizin aracılığınızla play-off sistemini eleştireceğim. Eski sistemde dört takım tarafsız sahada maç yapıyordu. Şimdi 2. ile 5. eşleşiyor, 3. ile de 4. eşleşiyor. Çift maç eleme usülü maçlar oynanıyor. Atıyorum ben ilk maçı kendi sahamda oynuyorum, 0-0 bitti, deplasmandaki maç da 0-0 biterse ondan sonra diğer takım avantajlı konuma geliyor. Mesela ben Darıca Gençlerbirliği’ni 2 maçta da mağlup ettim. Darıca ile eşleşmem için ligi 5. bitirmem gerekiyor, kura yok çünkü. Eşleşme sıralamaları belli. Ben Darıca ile eşleşmek için son 3 maçı yenilmem gerekiyordu. Ne kadar doğru olurdu bu? Takımda genç futbolcular var, biz bu çocuklara dürüstlüğü de öğretmemiz lazım. Demek istediğim çift maç eleme usülü yapılacaksa bile kura çekilsin. Takımıma gelince takımım genç ve iyi oyunculardan oluşuyor.  İkini devre müthiş bir çıkış yakaladık. Rakibimiz Zonguldakspor iyi takım. Amacımız şampiyonluk inşallah ulaşacağız hedefimize.


Yavuz İncedal (Çorum Belediyespor)
Öncelikle gruplarımızda birinci olup üst lige terfi eden tüm takımları tebrik ediyorum. Play-off'a kalan takımları da kutluyorum. Zor ve amansız mücadeleler sonucunda başarılı oldu bu takımların hepsi. Play-off’a kalan tüm takımlar eşit benim gözümde. Play-offlar zor olur ama hak eden çıkar, bunu geçmiş tecrübelerime dayanarak da söylüyorum. Biz play-offlara maalesef biraz dezavanajlı giriyoruz. 3 tane önemli oyuncumuz kart cezalı ve bunun yanında play-off ilk maçı kendi sahamızda olmasına rağmen seyircisiz oynanacak. Bu bizi üzüyor. Ama ne olursa olsun dezavantajı avantaja çevirip takımımızı çıkarmak istiyoruz. Tüm takımlara başarılar diliyorum.

Röportajlar: Hüseyin KARABACAK
Yasal Uyarı! Röportajlar, Transfer Merkezi ekibi tarafından yapılmıştır. Tüm hakları saklıdır. Kaynak verilmeden, izinsiz kullanılamaz.
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder