14 Mayıs 2015 Perşembe

3.Lig Play-Off Röportajları (3.Grup)


        2.Lig'e yükselecek son 3 takımı belirleyecek Spor-Toto 3.Lig Play-Off maçları, bugün başlıyor. Biz de Transfer Merkezi ekibi olarak, play-off'a katılacak 12 takımın hocalarıyla teker teker görüşüp play-off maçları ile ilgili görüşlerini aldık. Buyurun, 3.Grup'taki takımların hocalarının düşüncelerini hep birlikte okuyalım. 1.Grup ve 2.Grup röportajlarını da üzerine tıklayarak okuyabilirsiniz.


Serdar Bozkurt (Ankara Demirspor)
Silivri ile oynuyoruz. Play-offların havası çok farklı olur. Taktik, strateji, psikoloji her şey devreye girer. Sezonu kapatan oyuncularımız var ama sahada onların yerini doldurabilecek kardeşlerimiz de var. Şampiyonluğu son haftalarda kaçırdık ve bunun verdiği sıkıntıları yaşadık. Çünkü şampiyonluk kaçırmak kolay değil. Sezon boyunca elimizden geleni yaptık, gereken puanları topladık. Özellikle ikinci devre müthiş bir grafik çizdik. Gücümüzü biliyoruz, rakiplerimizi tanıyoruz, hepsiyle karşılaştık. İlk maçta avantajlı skoru alıp ikinci maçta kazanmak istiyoruz.


Osman Özdemir (Sakaryaspor)
Sakaryaspor, sezona şampiyonluk hedefiyle başlamış bir takımdı. Son üç haftaya kadar bu hedefi devam ettirsek de maalese direkt çıkamadık. Ama üst lige hala 3 maç kadar uzaklıktayız. Rakibimiz ligin güçlü ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor. Hem Erzurum hem de Sakarya geçmişte Süper Lig’i gören kulüpler. Erzurum’da bizim gibi istekli olacaktır, şartlar eşit.  Tam kadroyuz, eksiğimiz sıkıntımız yok. Avantajlı skor almak istiyoruz ilk maçta. Direkt çıkamadıysak bile play- oflardan çıkmak istiyoruz. 


Turhan Özyazanlar (B.B. Erzurumspor)
Takımımız sezon başına başlarken direkt çıkmak hedefli kadro kurmuş. Biz devre arasına yakın geldik, takım bu hedeften bayağı bir uzaklaşmıştı. Devre arası birkaç takviye yaptık. Bizim maçlarımız geldiğimizde bulunduğumuz konum yüzünden çok gergin geçti. Liderlik bile söz konusu olsa da maalesef birinci olamadık ve play offlara kaldık. İmkanlarımız gayet iyi, yeni bir stat, binlerce taraftar, Erzurum şehri üst ligleri hak ediyor. Ama bazı sıkıntılar olmuş ki zamanında üst liglere çıkılamamış. Bu sene inşallah bu hedefi gerçekleştireceğiz. Herkesin şansı eşit, rakibimiz hakkında konuşmayacağım. İnşallah hedefimizi gerçekleştireceğiz.


Erdal İşkar (Silivrispor)
Sene başında hedefimiz üst lige çıkmaktı. Bu hedefe şimdi sadece 3 maç kadar uzaktayız. Bizim için açıkçası zor bir sezon oldu. Sıkıntılı günler yaşadık ama çok şükür bu günleri yönetim, takım, teknik kadro kenetlenerek aştık. 3 tane final maçımız var, sakat ve ya cezalımız yok. Ama tabii bütün takımların şansı eşit. Silivrispor camiasına, taraftarına 29 yıl sonra 2.Lig’e çıkma sevincini yaşatmak istiyoruz. İnşallah da bu sevinci yaşayacağız.

Röportajlar: Hüseyin KARABACAK
Yasal Uyarı! Röportajlar, Transfer Merkezi ekibi tarafından yapılmıştır. Tüm hakları saklıdır. Kaynak verilmeden, izinsiz kullanılamaz.
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder