28 Mayıs 2015 Perşembe

PTT 1.Lig Play-Off Röportajı

        Süper Lig'e çıkacak son takımın belli olacağı PTT 1.Lig Play-Off maçları bugün başlıyor. Samsunspor ile Alanyaspor saat 19:00'da, Antalyaspor ile Adana Demirspor saat 21.30'da karşı karşıya gelecek. Biz de Transfer Merkezi ekibi olarak yarı final maçları öncesi 4 takımın hocasından görüşlerini aldık.


Erhan Altın (Samsunspor)
Biz ilk devreyi istediğimiz gibi bitiremedik ama takım olarak kenetlendik. İkinci yarı iyi bir çıkış yakaldık. Devre arası bazı oyuncularımızı kaybetsek bile hep inandık. Sıkıntılar yaşadık, 3 puanımız silindi ama biz bunları bahane olarak görmedik. Hatta Osmanlıspor maçını kazanabilseydik ilk 2'ye girip direkt çıkabilirdik. Ben çocuklarıma güveniyorum. Geçen sene final maçında hüzün yaşayan büyük taraftarımıza bu sene mutluluk yaşatmak istiyoruz. Taraftarımız sadece Türkiye'de değil tüm dünyada ünlü. Onlar bizim için çok önemli, onlar yanımızda olunca takım da bu coşkuya ortak oluyor. Rakiplerimizin hepsi güçlü, herkesin şansı eşit. Sakatlık bela olmadan bir play-off geçiririz inşallah. Sizlere de işlerinizde başarılar diliyorum.


Hüseyin Kalpar (Albimo Alanyaspor)
Öncelikle tüm maçların centilmence geçmesini diliyorum. Buraya gelen tüm takımlar çok güçlü, rakibimiz Samsunspor'un bende ayrı bir yeri var. Samsunspor'a uzun yıllarımı verdim. Sevdiğimiz, bizi seven bir camia ama burada profesyonel davranmak zorundayız tabi ki. Samsun ile finalde karşılaşmayı tercih ederdim ama kısmet böyleymiş. Ben iki takımın da şanslarını eşit görüyorum aslında. İlk maçı deplasmanda oynayacağımız için kendimizi biraz avantajlı konumdayız ama futbol bu, ne olacağını önceden kestirmek güç. İnşallah hem Samsunspor'u hem finaldeki rakibimizi geçip şampiyon olabiliriz.


Ünal Karaman (Adana Demirspor)
Play-off'a kalan tüm takımların güçlü olduğunu biliyoruz,herkesin şansı eşit. Hazırlıklarımızı o şekilde yaptık. Maçların zor geçeceğini, mücadele dozajının yüksek olacağını tahmin edebiliyoruz. Tüm maçların centilmence geçmesi dileklerimle. İnşallah bu turu geçip finalde de kazanarak şampiyon olmak istiyoruz.


Yusuf Şimşek (Antalyaspor)
Güçlü bir rakibimiz var ve zor maç olacağını biliyoruz. Süper Lig'i hakeden iki önemli şehrin takımı karşı karşıya gelecek. Bütün hazırlıklarımızı tamamladık, inşallah iyi bir oyun ve galibiyet alırız. Tek amacımız Süper Lig'e çıkmak, bunu başarabilecek güce sahibiz. İnşallah hedefimize ulaşacağız. Tüm takımlara başarılar diliyorum.

Yasal Uyarı: TransferMerkez.com'un izni olmadan / kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder