2 Haziran 2016 Perşembe

PTT 1.Lig'de 2015-16 Sezonu Değerlendirmesi


Altın 11
        Altın 11'de kaleyi Balıkesirspor'un kalecisi Andrija Vukovic'e teslim ettim. Önünde oynayan savunma oyuncuları çok iyi sezon geçirmemesine rağmen Vukovic az sayıda yediği gol ve yaptığı önemli kurtarışlarla Balıkesirspor'u play-off'a taşıdı. Ligde ve play-off'ta tüm maçlarda (36 maç) 90 dakika oynarken 30 gol yedi ve 15 maçta kalesini gole kapadı.

        Savunma dörtlüsünde sağ bekte şampiyon Adanaspor'dan Emre Uğur Uruç var. Şampiyonluğa 26 maçta 2 gol 2 asist ile katkı yaptı. Savunmada özellikle çok başarılıydı. Stoperdeki ilk isim Karabükspor'dan Rıza Efendioğlu. Rıza 1.Lig'deki 3.sezonunu yaşarken 2. kez şampiyonluk yaşadı. Temiz ve basit futboluyla bu ligin önemli stoperlerinden olduğunu düşünüyorum. Sezonu cezalı olduğu bir maç dışındaki tüm maçlarda (33 maç) 90 dakika oynayarak tamamladı. İstikrarını performansına da yansıtan Rıza ayrıca skora 2 gol, 3 asistlik katkı yaptı. Stoperdeki diğer isim Altınordu'dan Çağlar Söyüncü. 2014-15 sezonunda verdiği ''benim kumaşım iyi, gümbür gümbür geliyorum'' mesajını bu sezon tam olarak sahaya yansıttı. Daha önce ki yazılarımda da bahsettiğim gibi Çağlar'ın dünya çapında bir stoper olacağına inanıyorum. Müthiş bir çıkış yakaladı A Milli takımımıza kadar yükselmeyi başardı. Ayrıca Çağlar sezonun tamamlanmasının ardından Bundesliga ekiplerinden Freiburg'a transfer oldu. Parlak bir geleceğin onu beklediğini söyleyebilirim. Sezonu da 30 maçta oynayıp 2 gol atarak tamamladı. Sol bekte açıkçası bu sezon kendi adıma söyleyeyim çok üst düzey performanslar göremedim. Yine de bu mevkide forma Elazığspor'dan Onur Güney'in oldu. Onur'un Elazığspor'un play-off'a kalmasında önemli rol oynadığını düşünüyorum. Savunmayı çekip çevirirken takıma da ikinci yarıda liderlik yaptı. 33 maçta forma giyip gol atamadı ve 1 asist yaptı.

        Orta sahada savunmanın önündeki ilk isim Alanyaspor'dan Deniz Vural. Deniz sezon boyunca Alanyaspor orta sahasına direnç ve sertlik vermeye çalışan tek isimdi diyebilirim. Alanyaspor'un Süper Lig'e çıkmış olması da bunu başardığını gösteriyor. Ayrıca play-off yarı finalinde attığı gol ile takımını finale taşıyan isimdi. Sezonu 34 maçta 2 gol, 2 asist ile tamamladı. Deniz'in yanındaki isim ise Karabükspor'dan Murat Akın. Murat Akın, 7. kez Süper Lig'e çıkma başarısı gösterdi. Sanırım bu her şeyi fazlasıyla açıklıyor. Murat aynı istikrar ve başarısıyla bu kadroda olmayı hak etti. 30 maçta 8 gol attı, 2 asist yaptı. Sağ kanatta Denizlispor'dan Leandrinho var. Leandrinho, Denizlispor'un ligde kalmasındaki belki de en büyük paya sahip isim. Bazı anlarda vermediği paslar ve kaçırdığı pozisyonlar eleştirilse de Leandrinho bu sezon 29 maçta 17 gol atıp, 5 asist yaptı ve Denizlispor'un ligde attığı 41 golün 22'sine direkt etki ederek altın 11'de olmayı fazlasıyla hak etti. Sol kanattaki isim Alanyaspor'dan Tayfur Bingöl. Tayfur, Alanyaspor'un hücumdaki en efektif isimlerinden biriydi. Mücadeleci ve çok yetenekli. Yakın gelecekte Süper Lig'de göreceğimizi düşünüyorum. Sezonu 33 maçta 12 gol, 7 asist ile tamamladı. Forvet arkasındaki isim ise yine Alanyaspor'dan Emre Akbaba. Emre, kesinlikle bu seviyenin çok üstünde bir futbolcu. Gelecek sezon Süper Lig'de forma giyecek. İlerleyen yıllarda milli takım bile görebilir. Devre arasında geldiği Alanyaspor'da 17 maçta forma giyip 8 gol atıp, 3 asist yaparak skora önemli bir katkıda bulundu.

        Forvette ise Adana Demirspor'un Beninli futbolcusu Mickael Pote var. Pote 36 maçta 23 gol attı ve sezonu gol kralı olarak tamamladı. Ayrıca 4'te asisti bulunuyor. Play-off finalinde kaçırdığı penaltı onun bu kadroda olmasına engel değil. Sezon boyu üst düzey performans gösterdi ve rakip savunmaların korkulu rüyasıydı.

Gümüş 11
        Kalede Karabükspor'dan Adriano var. Adriano 34 maçta 27 gol yiyerek bu alanda istatistik olarak en başarılı isim diyebilirim. Ancak bunda önünde oynayan savunmanın da payı çok büyük, bunu unutmayalım. Adriano ayrıca 15 maçta kalesinde gol görmedi ve gümüş 11'de yerini aldı.

        Savunmanın sağında Alanyaspor'dan Caner Arıcı var. Caner, bu ligin en iyi beklerinden biri. Bu sezon ki performansının geçmiş performanslarının bir tık altında olduğunu düşünsem de sezonun en iyi 2. sağ bek performansı olarak kadroda ona yer verdim. 31 maçta 2 asisti bulunuyor. Savunmanın göbeğindeki ilk isim Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan Nikola Raspopovic. Raspopovic, sert ve mücadeleci performansıyla dikkatimi çekti. Sakat olduğu son 6 maç ve cezalı olduğu 1 maç dışındaki 27 maçın tamamında 90 dakika sahada yer aldı. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor onun forma giydiği 27 maçta 22 gol yerken, oynamadığı 7 maçta 11 gol yedi. Bu da Raspopovic'in savunmada ne kadar önemli bir isim olduğunu gösteriyor. Raspopovic, ayrıca bir de gol attı. Raspopovic'in partneri ise Karabükspor'dan Elvis Kokalovic. Kokalovic, ligde yalnızca 2 maç kaçırırken kalan tüm maçlarda 90 dakika sahada kalma başarısı gösterdi. Savunmadaki sağlam görüntüsü ve Süper Lig tecrübesiyle güven vererek Karabükspor'un Süper Lig'e çıkma başarısındaki önemli isimlerden biri oldu. Sol bekte forma Samsunspor'dan Oğuzhan Berber'in. Oğuzhan ligde 33 maçta 90 dakika forma giyip kalan 1 maçta da sonradan oyuna girerek tüm maçlarda oynayarak iyi bir istikrar örneği ortaya koydu. Performans olarak da sezon boyu belli bir standardın altına düşmediğini söyleyebilirim. 1 asisti bulunuyor hücumcu bir bek olarak kendini bu konuda biraz geliştirmeli.

        Orta sahada savunmanın önündeki isimler Adanaspor'dan Sami Can Keskin ve Elazığspor'dan Hamidou Traore. Sami Can, altyapısından yetiştiği Adanaspor'da bu sezon performansının zirvesine çıkarak takımının yaşadığı şampiyonlukta en büyük paylardan birine sahip oldu. Agresif ve mücadeleci futbolunun yanına 30 maçta 5 gol atıp, 4 asist yaparak skora da iyi bir katkı yaptı ve burada olmayı hak etti. Traore henüz 19 yaşında ve bu sezon Elazığspor için çok önemli işler yaptı. Çok kuvvetli ve orta sahada rakipleri yıldıran bir tarza sahip. Gelişimini sürdürürse önemli yerlere gelebileceğini düşünüyorum. 32 maçta 1 gol, 3 asisti bulunuyor. Sağ kanatta Adanaspor'dan Nduka Ozokwo var. Nduka, Türkiye'ye geldiğinden beri takım oyununa en çok katkıyı yaptığı ve skor olarak da en verimli sezonunu yaşadı. 30 maçta 6 gol atıp, 8 asist yaptı. Sol kanatta Adana Demirspor'dan Burak Çalık var. Burak, Adana Demirspor'un play-off finaline gelmesinde büyük paya sahip isimlerden biriydi. Skora önemli katkıda bulundu. 34 maçta 13 golü, 5 asisti var. Forvet arkasında Denizlispor'dan Recep  Niyaz var. Recep, Türk futbolunun çok şeyler beklediği bir isim. Bu sezon en etkili performanslarını sergiledi diyebilirim. Denizlispor'un ligde kalmasındaki en önemli oyuncuların başında geliyor. 27 maçta forma giyip 8 gol attı ve 3 asist yaptı. Denizlispor'daki sözleşmesi bitti, yurt dışından ve Süper Lig'den bir çok talibi var. Gelecek sezon nerede oynayacağını merakla bekliyorum.

        Forvetteki isim Giresunspor'dan Vedat Muriqi. Muriqi, Giresunspor'un son saniyede kaybettiği play-off yolundaki hiç kuşkusuz en önemli isimdi. Türk vatandaşlığı da alan Muriqi ileriki sezonlarda milli takımımız içinde önemli alternatiflerden olabilir. Sezonu 33 maçta 17 gol atıp, 3 asist yaparak tamamladı ve sezon sonu Gençlerbirliği ile sözleşme imzaladı, onu seneye Süper Lig'de izleyeceğiz.

Hayal Kırıklığı 11
        Kaledeki isim Göztepe'den Gökhan Değirmenci. Gökhan, sezon başında Süper Lig'de kalabilecekken hatta ismi bazı büyük takımlarla geçerken Göztepe'ye gelerek herkesi şaşırtmıştı. Ancak beklentilerin çok altında kalarak herkesi bir kez daha şaşırttı. 15 maçta oynayabildi ve 17 gol yedi. Sadece 2 maçta kalesini gole kapatabildi.

        Savunmanın sağındaki isim Yeni Malatyaspor'dan Kemal Cingirt. Kemal, geçtiğimiz 2 sezonda Altınordu'da gösterdiği istikrarlı ve belli bir standardı olan performansını Yeni Malatyaspor'da gösteremedi. 25 maçta oynayabildi golü ve asisti yok. Stoperdeki ilk isim tartışmasız Giray Kaçar. Giray, Süper Lig'den çok yüksek maaş verilerek getirildiği Göztepe'de oldukça düşük performans sergiledi ve ikinci yarının büyük çoğunluğunu kadro dışı olarak geçirdi. 18 maçta oynayabildi 1 golü var. Stoperdeki diğer isim ilk yarıyı Elazığspor'da, ikinci yarıyı Kayseri Erciyesspor'da geçiren Mehmet Cansın Çiçek. Mehmet Cansın, geçtiğimiz 2 sezon Denizlispor'da çok iyi performanslar sergilemişti. Süper Lig'e göz kırptığını düşünüyordum ancak bu sezon bekleneni veremedi. İki takımda toplam sadece 9 maçta forma giyebildi. Mehmet için bu sezonun talihsizlik olduğunu ve gelecek sezon doğru takımda eski performansını yakalayabileceğini düşünüyorum. Sol bekte Karşıyaka'nın tecrübeli futbolcusu Çağlar Birinci var. Çağlar'ın bu sezon sergilediği ve sergileyemediği performanslar çok geri gittiğini gösteriyor. 15 maçta forma giyebildi ve 1 gol attı. Beklentinin çok altında kaldı.

        Orta sahadaki ikili Balıkesirspor'dan Alfred Sankoh ve Altınordu'dan Timur Temeltaş. Sankoh, Şanlıurfaspor'da daha önce sergilediği performans ile Balıkesirspor'a transfer edildi ancak o performansın çok uzağında kalarak bu kadroda yer aldı. 21 maçta oynadı ve bunların 11'in de sonradan oyuna dahil olarak hayal kırıklığı yarattı. Timur Temeltaş ise 20'si ilk 11 toplam 30 maçta oynamasına rağmen benim beklediğim performanstan uzaktı. Zira Timur'un çok potansiyelli bu ligin en iyi ön liberolarından olduğunu hatta Süper Lig'i zorlayabileceğini düşünüyorum. O eski dinamo performansını bu sezon göremedim ancak gelecek sezonlarda bekleneni vereceğini düşünüyorum. Sağ kanattaki isim Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan Himmet Ertürk. Himmet, geçen sezon Denizlispor'da sergilediği performansla beğenimi kazanmıştı. Sağ bekte ve sağ kanatta oynayabiliyor ancak skora beklenilen katkıyı yapamadı. Sağ bekte değerlendirilirse belki daha iyi performanslar ortaya koyabilir. 19 maçta 1 gol, 1 asisti var. Gelecek sezonlarda ondan daha iyi performanslar bekliyorum. Sol kanatta ise yine çok şeyler beklediğim fakat karşılığını bulamadığım bir isim olan Denizlispor'dan Şevki Çınar var. Şevki'nin çok önemli yeteneklere sahip olduğunu fakat bunu kullanmadığını düşünüyorum. Son haftalarda performansı artsa bile ben bunu yeterli görmüyorum. Ben oldum havasından çıkıp çalışmalı ve kendini ve takımını daha iyi yerlere getirmeli. Bu yeteneklere sahip. Sezonu 19 maçta 2 gol, 2 asist ile tamamladı. Forvet arkasında Şanlıurfaspor'dan LuaLua var. LuaLua, Premier Lig tecrübesi, Süper Lig tecrübesi olan önemli bir futbolcu fakat devre arasında geldiği Şanlıurfaspor'da gerekli katkıyı yaptığını düşünmüyorum. Gerektiği anlarda tek başına maç alabilecek bir isim fakat sadece Denizlispor maçında attığı 2 gol ile bunu yapabildi. Şanlıurfaspor taraftarının beklentisinin çok uzağında kaldığını düşünüyorum.

        Forvette Karşıyaka'dan Necati Ateş var. Önemli bir kariyere sahip olan Necati'nin performansı gösterdi ki futbolu geçmiş oynamıyor. Leblebi gibi gol atması beklenerek alınan Necati 20 maçta oynayabilip 3 gol atabildi ve büyük bir hayal kırıklığı yarattı.


En Başarılı Teknik Direktörler
Engin İpekoğlu: 12.haftada geldiği Adanaspor'da şampiyonluğunu garantileyene kadar sadece geldiği ilk maçın kaybetti Engin İpekoğlu. 13. ve 31. haftalar arasındaki maçlarda sadece 3 maçta berabere kalıp kalan tüm maçlarını kazanarak muazzam bir performans ortaya koydu. Bu ligde bu başarının tekrar gerçekleştirilmesinin çok zor olduğunu düşünüyorum. Mütevazi kadrosuyla oynattığı müthiş takım oyunu sayesinde şampiyonluğu fazlasıyla hak ettiler. Engin İpekoğlu, Süper Lig'de de Adanaspor'un başında devam edecektir.

Koray Palaz: 22. haftada göreve geldiği Denizlispor'da takımı ligde tutarak çok önemli bir başarıya imza attı. Denizlispor 21.haftada 15 puanla (3 puan silme cezası var) ligin son sırasında yer alıyordu. Görev aldığı 13 haftada 21 puan toplayarak takımı 36 puanla ligde tutmayı başardı. Koray Palaz, takıma sergilettiği futbolla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazandı. Koray hoca Denizlispor ile anlaşamasa bile bu ligden isteyeni olacaktır. Başarılı bir geleceğin onu beklediğini rahatlıkla söyleyebilirim.

Erkan Sözeri: Geçen sezonda Giresunspor'u çalıştıran Erkan Sözeri, sezon sonunda ayrıldığı Giresunspor'a 9.haftada geri geldi. Göreve geldiğinde 8 maçta 9 puanı olan Giresunspor, sezonu 51 puanla tamamladı ve play-off'u son anda kaçırdı. Erkan hoca ve Giresunspor arasında iyi bir bağ olduğunu düşünüyorum ve gelecek sezonda birlikte çalışırlarsa bu sezon kaçırdıkları play-off'u gelecek sezon yakalayabilirler.

Beklentinin Üstüne Çıkan Takımlar

Adanaspor: Şampiyon olduğu için burada olduğu düşünülmesin. Adanaspor Play-off'a kalsa bile hatta ilk 10'a girse bile bence başarılı sayılacak bir kadroya sahipti. Sezon başladığında ben de dahil birçok kişi Adanaspor'un düşmeme mücadelesi yapacağını düşünüyordu fakat öyle düşünmeyen biri (Engin İpekoğlu) geldi ve destansı bir şekilde takımı şampiyon yaptı. Adanaspor, mütevazi kadrosu ve sezon başı beklentilerine göre bence sezonun en önemli performansına imza attı. Kendisinden beklenenin çok çok üstüne çıkarak bu alanda zirvede yer almayı fazlasıyla hak etti.

Giresunspor: Son anda kaçan play-off'a rağmen Giresunspor, sezonun tamamında oldukça başarılıydı diyebilirim (Özellikle 9.haftada Erkan Sözeri göreve geldikten sonra). Sezon başlarken aynı Adanaspor gibi küme düşmeme mücadelesi vereceğini düşündüğüm Giresunspor, son haftaya, son dakikaya, son saniyeye kadar play-off'u kovalayarak beklentimin üstüne çıkmayı başardı ve listede kendisine ikinci sırada yer buldu.

Elazığspor: Sezon başında play-off'u kovalayacağını fakat kalamayacağını düşündüğüm bir Elazığspor vardı. Ancak ligde birkaç haftayı ilk 2 içerisinde geçerek Süper Lig havasına girildi. Devre arasında kaybedilen önemli futbolcular ve transfer yasağına rağmen play-off'a kalmayı başardılar. Hatta play-off finalini de son saniyede yedikleri golle kaçırarak belki de Süper Lig'den oldular. Ancak buraya bile gelmeleri bu listeye girmelerini sağladı. Bu başarılarında 5 teknik adamla çalıştıklarını da unutmayalım, ona rağmen başardılar.

Beklentinin Altında Kalan Takımlar

Göztepe: Kesinlikle ilk sırada yer alıyorlar. Eldeki imkanlarla ve kurulan kadroyla Süper Lig ayarında bir takım fakat bir türlü istenilen düzeye çıkamadılar. Bunda futbolcuların ligi küçümsemeleri, biz her türlü yükseliriz havalarının etkili olduğunu düşünüyorum. Bir türlü önlenemeyen kötü gidişe değiştirilen teknik direktörler de çare olamayınca Süper Lig hedefinden oldukça uzakta sadece 38 puan toplayarak ligi 13.sırada tamamlayarak beklentilerin çok çok uzağında kaldılar.

Şanlıurfaspor: Süper Lig hedefiyle yola çıkılan bir sezon daha hayal kırıklığıyla bitti. Gerçekçi hedefleri bana göre play-off'tu fakat onun bile çok uzağında kalarak son haftaya kadar düşmeme mücadelesinin içindeydiler. Ligde kalmayı son haftadaki galibiyetle kesinleştirebildiler ve hedeflerinin çok uzağında kaldılar.

Karşıyaka: Sezon başında yapılan büyük yatırımlar, getirilen kariyerli futbolcular ve sonuç hüsran. Gösterdikleri abartılı Süper Lig hedefinin altında ezildiklerini düşünüyorum. Play-off bile çok gerçekçi bir hedef olmasa da o yarışın içinde olabilecekken sezon boyu alt sıralarda yer aldılar. Bir türlü yakalanamayan hava ile lige erkenden havlu attılar ve küme düşerek 2.Lig'in yolunu tuttular.

Diğer Takımlar

Karabükspor: Sezon başında kesinlikle en azından play-off'ta olacağını beklediğim ancak ilk 2'den de Süper Lig'e çıkma şansı verdiğim bir takımdı Karabükspor ve bu hedefi son haftada gerçekleştirerek bir sezon aranın ardından Süper Lig'e döndüler.

Alanyaspor: Sezon başında play-off'ta olmasını beklediğim Alanyaspor, özellikle devre arasında yaptığı takviyelerle birlikte önemli bir ilk 2 adayım oldu. İlk 2'den çıkamamalarına şaşırdım fakat play-off'tan da olsa Süper Lig'e çıktılar. Sergiledikleri performansla hak ettiklerini düşünüyorum.

Adana Demirspor: Süper Lig hedefi olan bir diğer takım Adana Demirspor sezon başında ilk 2 adaylarımdan biriydi fakat bir türlü yakalanamayan istikrarlı performans onları play-off'a bıraktı. Zaten bu kadro en kötü play-off oynayacak bir kadroydu. Play-off'ta ise yarı finalde son saniyede attıkları gol ile finale kalmayı başardılar ancak finalde dramatik bir şekilde penaltılarda kaybettiler.

Balıkesirspor: Play-off hedefiyle girilen sezon play-off'la son buldu. Sezon boyu neredeyse bir hafta ilk 6'da, bir hafta ilk 6 dışında play-off'u kovalayıp durdular ve hedeflerini gerçekleştirdiler diyebilirim. Süper Lig'e çıkmaları kendileri de dahil bir çok kişiye sürpriz olurdu diye düşünüyorum.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: Orta sıralarda bitirmesini beklediğim bir takımdı öyle de oldu. Bazı haftalarda ilk 6'da yer alıp play-off'u zorlasalar da başaramadılar. Genel olarak onlar için iyi bir sezon geçtiğini söyleyebilirim.

Samsunspor: Play-off'ta olmasını beklediğim bir takımdı Samsunspor. İlk haftalarda aldıkları liderliği de bir süre bırakmadılar fakat 12. haftadan itibaren ne olduysa 9 maçlık bir krize girdiler ve bu haftalar arasında sadece 3 puan toplayabildiler. Bu süre onları oldukça geriye attı. Ayrıca devre arasında gelen 3 puan silme cezasıyla beraber play-off'un da uzağında kaldılar. 21. haftadan sonra biraz toparlansalar da play-off için yeterli olmadı.

Altınordu: Şu anlık lig için çok büyük hedefleri olmayan ve yerli genç oyuncu yetiştirmeye önem veren Altınordu sezonu tamda beklediğim yerde ne play-off'u kovalarken ne de düşme korkusu yaşarken tamamladı. Orta sıralarda rahat bir sezon geçirdiler.

Yeni Malatyaspor: 1.Lig'deki ilk sezonlarında bence ligde kalmaları başarıydı ve bunu düşme korkusu yaşamadan gerçekleştirdiler. Zaman zaman taraftar bana göre gerçekçi olmayan play-off ve oradan Süper Lig hedefini dile getirsede bu hayalcilikti kanımca. İlk sezon için başarılıydılar ve gelecek sezonlar içinde taraftara umut verdikleri söylenebilir. Fakat biraz sabır gerekiyor bu unutulmamalı.

Boluspor: Uzun yıllardır bu ligde hedefsiz bir şekilde orta sıralarda yer alan bir Boluspor var ve bu sezonda aynısı oldu. Tam da beklenilen gibi standart performanslarıyla ligi tamamladılar. Gelecek sezonlarda artık atağa geçmeliler yoksa yavaş yavaş düşmemeye oynayan bir takım haline gelebilirler.

Denizlispor: Denizlispor için sezon başında düşmekten uzak geçirilecek bir sezon bence başarılı sayılırdı. Gelen 3 puan silme cezasına rağmen ligde kalmayı başardılar fakat tüm sezon boyunca bu sıkıntıyı yaşadılar. Hatta son hafta, son dakikaya kadar ligden düşebilirlerdi. 1.Lige düştüğü ilk sezondan sonra her sezon ligde kalma savaşı veren Denizlispor bir şekilde ligde kalmayı başarıyor. Bu şekilde devam ettikleri sürece daha fazla direnemezler. Bu sezondan itibaren mantalitelerini değiştirmeliler. Koray Palaz gibi mükemmel bir hoca buldular ve o sayede ligde kaldılar. Mutlaka Koray Palaz ile anlaşmalı ve gerekli transferleri yaptıkları takdirde gelecek sezon üst sıraları zorlayabilirler.

1461 Trabzon: Trabzonspor'un pilot takımı bu sezon çıktığı 1.Lig'de tutunamadı ve 2.Lig'e düştüler. Sezon başında da düşme adayımdı ve maalesef fazlasını başaramadılar.

Kayseri Erciyesspor: Sezon başında geç kurulan bir takım olmalarının da etkisiyle ligin dibine demir attılar diyebilirim. Daha sonra bir ivme yakalasalar da sezon genelindeki istikrarsız performansları onları beklediğim gibi küme düşürdü. Ligde kalmaları büyük sürpriz ve başarı olurdu.

        Zaman ayırıp yazımı okuyan herkese çok teşekkür ederim.. Gelecek sezon için tüm takımlara başarılar dilerim..

Hazırlayan: Utku YASTIKCI
Transfer Merkezi

Transfer, Röportaj, Araştırma, Analiz

www.TransferMerkez.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder